Γλυκά Νερά: Σε αναζήτηση νέων δεδομένων – Οι ληστές δεν άφησαν κανένα στοιχείο

Γλυκά Νερά: Σε αναζήτηση νέων δεδομένων  – Οι ληστές δεν άφησαν κανένα στοιχείο
Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Δυστυχώς κανένα έως τώρα εύρημα ή στοιχείο που να ερευνήθηκε δεν φώτισε περισσότερο τις προσπάθειες των Αρχών για εξιχνίαση της υπόθεσης. Αναζητούνται νέα στοιχεία ή δεδομένα που ενδεχομένως να δώσουν και νέα ώθηση στις έρευνες.

Σε αναζήτηση νέων δεδομένων ή νέων στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν και μία νέα ώθηση στις έρευνες τους βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, έναν μήνα μετά, αφού κανένα εύρημα ή στοιχείο από όσα συγκεντρώθηκαν δεν ήταν ικανό να τους βοηθήσει να φτάσουν στην εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου σε βάρος της 20χρονης μητέρας, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ούτε οι απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ούτε η ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών αλλά ούτε και η έως τώρα ανάλυση των στοιχείων που έλαβαν οι Αρχές από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μπόρεσαν να προσφέρουν το στοιχείο εκείνο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος, για το οποίο μάλιστα η κυβέρνηση επικήρυξε τους δράστες με 300.000 ευρώ για όσους τυχόν προσφέρουν κρίσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Τα μόνο ταυτοποιημένα γενετικά υλικά, αποτυπώματα κλπ. ήταν του συζύγου του θύματος και ενός μάστορα που είχε πραγματοποιήσει κάτι εργασίες στο σπίτι της οδού Παναγούλη.

Η πλειονότητα των βιντεοληπτικών υλικών που αναλύθηκαν κατέληξε σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και έτσι εκτιμάται ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν ως οδό διαφυγής, στενά που δεν υπήρχαν κάμερες.

Τα πάντα φαίνεται, έως τώρα τουλάχιστον, πως έχουν δυστυχώς λειτουργήσει υπέρ τους. Η ανάλυση παλαιότερων περιστατικών συνεχίζεται αλλά αυτό από μόνο του δύσκολα μπορεί να οδηγήσει κάπου. Έτσι λοιπόν, έναν μήνα μετά, οι έρευνες συνεχίζονται με την Αστυνομία να αναζητά εκείνο το στοιχείο που πράγματι θα την βοηθήσει να αναζωπυρώσει τις πιθανότητες εξιχνίασης αυτής της υπόθεσης. Η έρευνα κινείται προς πάσα κατεύθυνση αλλά χρειάζεται εκείνο το στοιχείο που θα την βάλει σε συγκεκριμένη τροχιά.

Αυτό πάντως που επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία οι αστυνομικοί που ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι οι ανακρίβειες και ανέξοδες αναλύσεις ατόμων που δεν έχουν ούτε τα μισά στοιχεία από αυτά που έχει η Αστυνομία στην διάθεσή της, που από μόνα τους είναι ελάχιστα, σχεδόν δεν έχει προηγούμενο, όπως επίσης σχεδόν δεν έχει προηγούμενο το πώς την έχει αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση ακόμα και η πλειονότητα των απλών πολιτών και αναγνωστών που την παρακολουθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα