Γλυκά Νερά: Στο Ανθρωποκτονιών ο σύζυγος της Καρολάιν – “Μίλησε” το smartwatch για τους χρόνους του φονικού

Γλυκά Νερά: Στο Ανθρωποκτονιών ο σύζυγος της Καρολάιν – “Μίλησε” το smartwatch για τους χρόνους του φονικού

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Προέκυψαν στοιχεία για το για τα οποία κλήθηκε να δώσει την δική του εξήγηση ως ο μοναδικός αυτόπτης, ο σύζυγός της. Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης.

“Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξετασθεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες”, όπως αναφέρει σχετική επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, στελέχη της Αστυνομίας προχώρησαν σε ανακοινώσεις, διευκρινίζοντας ότι είχε κληθεί από την Τετάρτη και ότι η μεταφορά του 32χρονου στην ΓΑΔΑ από την Αλόννησο, πραγματοποιηθήκε μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου της συζύγου του, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου.

Εν τω μεταξύ, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο των ερευνών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος της 20χρονη μητέρας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και μάλιστα μπροστά στο μωρό της…

Από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια κάθε φορά που είχε απαντήσεις από κάποιο στοιχείο ή εύρημα καλούσε τον σύζυγο του θύματος καθώς ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης του περιστατικού.

Ανάλογα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που υπήρχαν έπαιρνε και ανάλογη τροπή η πορεία και η κατεύθυνση των ερευνών. Με τα έως τώρα στοιχεία να μην έχουν οδηγήσει πουθενά, προέκυψαν από την συνεχιζόμενη εργαστηριακή ανάλυση νέα τεχνικά ευρήματα πάνω στα οποία κρίθηκε απαραίτητη η άμεση κλήση του πιλότου στην Ασφάλεια για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις… αν μπορεί να τις δώσει.

Μάλιστα, είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του επείγοντος που κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του από την Αλόννησο όπου έγινε σήμερα το μνημόσυνο της συζύγου του, με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που τον μετέφερε εσπευσμένα στην Αθήνα και εν συνεχεία στην Ασφάλεια.

Ενδέχεται τα τεχνικά αυτά ευρήματα να έχουν να κάνουν με smart watch της 20χρονης και τις διαφορές που φαίνεται να εντοπίστηκαν στα βιομετρικά της δεδομένα ως προς τον χρόνο θανάτου της και στις διαφορές που φαίνεται να εντοπίστηκαν ως προς τον χρόνο αφαίρεσης της ψηφιακής κάρτας μνήμης από την κάμερα της οικίας, αλλά και στην λειτουργία του κινητού του πιλότου. Τα δεδομένα αυτά θέτουν ουσιαστικά πιο νωρίς τα όσα δραματικά συνέβησαν στην σοφίτα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καρέ από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Κάρολαιν ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι σε σταθερό αντικείμενο είχαν βρεθεί και τα αποτυπώματα ενός μάστορα, τα οποία ενδεχομένως και σε δεύτερο χρόνο να τεθούν και αυτά στο μικροσκόπιο της προανάκρισης. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται οι Αρχές να «ποντάρουν» πολύ σε αυτά τα στοιχεία που προέκυψαν πρόσφατα και ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης.

Πλάνα από τη μεταφορά στη ΓΑΔΑ:

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Το χρονικό και τι είχε ισχυριστεί ο πιλότος ότι είχε συμβεί

Στις 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Καρολάιν, με σπαστή φωνή λόγω του ότι ήταν φιμωμένος με μονωτικές ταινίες και ζητούσε βοήθεια, αμέσως μετά και με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι κάλεσε και την γειτόνισσά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, εισήλθαν από το παραθυράκι της πίσω πλευράς απ’ όπου φέρονταν να είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο και τον έλυσαν και την Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι της μπρούμυτα και με το μωράκι της να ακουμπά και να την σκουντάει στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός και αργότερα ο πιλότος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία του, σκότωσαν τον σκύλο τους και την γυναίκα του και τους λήστεψαν, ήταν τρεις. Δύο ψηλοί με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ένας κοντός και εύσωμος που φαινόταν να ήταν ο αρχηγός. Δύο από αυτούς ήταν ένοπλοι και του ζήτησαν τα λεφτά.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τους υπέδειξε που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και κάποια στιγμή έπαψε να ακούει τις φωνές της συζύγου του την οποία την είχε ακινητοποιήσει, την είχε γυρίσει μπρούμυτα ο φερόμενος αρχηγός και της κρατούσε το στόμα.

Έκτοτε όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Κατά Ιδιοκτησίας δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ληστές παρότι μέχρι και πολύ πρόσφατα έκαναν κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει φαίνεται πως δημιουργούν μία νέα τροπή στην υπόθεση και πλέον όλα εξαρτώνται απ’ όσα θα ειπωθούν από τον ίδιο τον σύζυγο της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα