Γλυκά Νερά: Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν – Τα νέα στοιχεία και η διαφορά στους χρόνους

Γλυκά Νερά: Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν – Τα νέα στοιχεία και η διαφορά στους χρόνους
Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Από την εργαστηριακή ανάλυση κάποιων ευρημάτων για το φόνο στα Γλυκά Νερά, προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε πως πρέπει να οδηγηθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν και να δώσει την δική του εξήγηση ως ο μοναδικός αυτόπτης του γεγονότος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των ερευνών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος της 20χρονη μητέρας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και μάλιστα μπροστά στο μωρό της…

Από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια κάθε φορά που είχε απαντήσεις από κάποιο στοιχείο ή εύρημα καλούσε τον σύζυγο του θύματος καθώς ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης του περιστατικού.

 

Ανάλογα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που υπήρχαν έπαιρνε και ανάλογη τροπή η πορεία και η κατεύθυνση των ερευνών. Με τα έως τώρα στοιχεία να μην έχουν οδηγήσει πουθενά, προέκυψαν από την συνεχιζόμενη εργαστηριακή ανάλυση δύο νέα τεχνικά ευρήματα πάνω στα οποία κρίθηκε απαραίτητη η άμεση κλήση του πιλότου στην Ασφάλεια για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις… αν μπορεί να τις δώσει.

Μάλιστα, είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του επείγοντος που κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του από την Αλόννησο όπου γίνεται σήμερα το μνημόσυνο της συζύγου του, με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που τον μετέφερε εσπευσμένα στην Αθήνα και εν συνεχεία στην Ασφάλεια.

Ενδέχεται τα τεχνικά αυτά ευρήματα να έχουν να κάνουν με το Smartwatch της Καρολάιν και τον χρόνο αφαίρεσης της ψηφιακής κάρτας μνήμης από την κάμερα της οικίας.

Εικόνα από το σπίτι που δολοφονήθηκε η 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με το Smartwatch, φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικά βιομετρικά δεδομένα σε χρόνο από το χρόνο που μέχρι τώρα τοποθετείται ο θάνατός της, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα απο την κατάθεση του συζύγου.

Όσον αφορά την κάρτα της κάμερας, επίσης φαίνεται να υπάρχουν διαφορές ως προς τους χρόνους, που φέρεται να έχει αφαιρεθεί η κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι σε σταθερό αντικείμενο είχαν βρεθεί και τα αποτυπώματα ενός μάστορα, τα οποία ενδεχομένως και σε δεύτερο χρόνο να τεθούν και αυτά στο μικροσκόπιο της προανάκρισης.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται οι Αρχές να “ποντάρουν” πολύ σε αυτά τα στοιχεία που προέκυψαν πρόσφατα και ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης.

Πλάνα από τη μεταφορά στη ΓΑΔΑ:

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα