Γρεβενά: Κάλεσε το γραφείο κηδειών για την μητέρα του αλλά διαπιστώθηκε ότι την είχε σκοτώσει

Γρεβενά: Κάλεσε το γραφείο κηδειών για την μητέρα του αλλά διαπιστώθηκε ότι την είχε σκοτώσει
Αστυνομικός Aris Oikonomou / SOOC

Υπό κράτηση ένας 59χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 83χρονης μητέρας του με ασφυκτικό θάνατο. Προσπάθησε να το αποκρύψει, προσποιούμενος ότι δήθεν επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο.

Συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 83χρονης μητέρας του, ένας 59χρονος στο Κοσμάτι Γρεβενών. Όλα ξεκίνησαν από χθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία από το Νοσοκομείο, για την ύπαρξη μίας νεκρής μέσα στο σπίτι της.

Οι Αρχές ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ως όφειλαν, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και σήμερα το μεσημέρι, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και ασφυκτικό θάνατο και πως η ώρα θανάτου της ήταν χθες μεταξύ 11 το πρωί και μία το μεσημέρι.

Ο 59χρονος γιος της ισχυρίστηκε πως την βρήκε νεκρή το βράδυ και μάλιστα αντί να καλέσει τις Αρχές και ασθενοφόρο, κάλεσε ένα τοπικό γραφείο κηδειών και ζήτησε να γίνουν όλα άμεσα. Βεβαίως, ο υπεύθυνος του γραφείου του εξήγησε πως δεν είναι αυτή η νόμιμη διαδικασία και ενημέρωσε σχετικά το Νοσοκομείο.

Όλα αυτά είχαν ήδη προκαλέσει τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι γνώριζαν πως το συγκεκριμένο άτομο αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και έτσι μόλις ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματά της, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας της περιοχής, εντοπίστηκε ο 59χρονος και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα