Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Συχνές οι καταγγελίες του θύματος για βία από τον σύντροφό της

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Συχνές οι καταγγελίες του θύματος για βία από τον σύντροφό της
istock

Η 35χρονη έκανε συχνά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία στον σύντροφό της και αναζητούμενο για την δολοφονία της. Τελευταία φορά υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μερικές ημέρες πριν το έγκλημα

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Λάρισας για τη γυναικοκτονία που έγινε στο κέντρο της Λάρισας, σε υπόγειο διαμέρισμα-τρώγλη, στο οποίο διέμενε περιστασιακά το θύμα με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της.

Η 35χρονη ήταν χρόνια τοξικοεξαρτημένη από την ηλικία των 18 της ετών και ζούσε μαζί με τον 27χρονο, με τον οποίο περιφέρονταν και ενίοτε έμεναν σε αυτό το διαμέρισμα υπό την μορφή κατάληψης.

Περίοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα της 35χρονης και όταν κάλεσαν την Αστυνομία και εισήλθαν στον χώρο, την βρήκαν νεκρή, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, ενώ έφερε και τραύμα στο δεξί κρόταφο, από άγνωστο αντικείμενο. Ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται έως και μία εβδομάδα πριν εντοπιστεί.

Το θύμα έκανε συχνά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία στον σύντροφό της και αναζητούμενο για την δολοφονία της, χωρίς να κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Τελευταία φορά υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μέρες πριν το έγκλημα.

Μάλιστα αυτή η επικίνδυνη καθημερινότητα βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, τους είχε καταστήσει απόλυτα γνωστούς και αναγνωρίσιμους στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, τόσο τις προηγούμενες ημέρες πριν το έγκλημα όσο και την ίδια ημέρα είχαν προηγηθεί έντονοι τσακωμοί και πάλι μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος αποπειράθηκε να διαφύγει μετά το έγκλημα από τη χώρα και συνελήφθη κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Πέρασε τότε εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα και εικάζεται ότι πιθανόν να κατάφερε σε δεύτερο χρόνο και με άλλο τρόπο να διαφύγει εκ νέου από την χώρα.

Σε κάθε περίπτωση πέρα από τις Υπηρεσίες των συνόρων έχουν ενημερωθεί και οι γειτονικές χώρες ότι η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα