Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο – ντοκουμέντο με την πορεία του 54χρονου στον τόπο του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο – ντοκουμέντο με την πορεία του 54χρονου στον τόπο του εγκλήματος
Βίντεο-ντοκουμέντο με την πορεία του 54χρονου στον τόπο του εγκλήματος Glomex

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο 54χρονος γυναικοκτόνος στην Ιεράπετρα, 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φρικτό έγκλημα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη νέα γυναικοκτονία με θύμα την 48χρονη Νεκταρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής (29/10).

Η 48χρονη κηδεύτηκε σήμερα, Σάββατο (30/10), σε κλίμα θλίψης και οδύνης, ενώ ο 54χρονος, ο οποίος απειλούσε χθες επί 7 ώρες ότι θα αυτοκτονήσει, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο “φως” το Mega, έχει καταγράψει τις κινήσεις του 54χρονου δολοφόνου της Νεκταρίας, 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φρικτό έγκλημα.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να οδηγεί ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας, φορώντας κράνος και μαύρα ρούχα.

Από την ανάλυση που έγινε στο συγκεκριμένα οπτικοακουστικό υλικό, δεν φαίνεται να περνά από το σημείο το αυτοκίνητο της 48χρονης, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια.

Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα