Γυναικοκτονία στην Iεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Γυναικοκτονία στην Iεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα Radiolasithi.gr

Ακόμα μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα, η 12η από την αρχή της χρονιάς. Ένας 54χρονος στην Κρήτη δολοφόνησε την 48χρονη πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά. Είχε προαναγγείλει το έγκλημα.

Ακόμη ένα άγριο έγκλημα, μία γυναικοκτονία, εκτυλίχθηκε αυτή την φορά στην Περιστερά Ιεράπετρας Λασιθίου, στην Κρήτη, το πρωί της Παρασκευής (29/10).

Το ζευγάρι που είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τα οποία είναι όλα τους ενήλικα πλέον, βρίσκονταν σε διάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπήρχαν πολύ τεταμένες σχέσεις μεταξύ τους.

Ο 54χρονος σύζυγός που φέρεται να ήταν οργισμένος με την απόφαση της συζύγου του, πήγε σήμερα το πρωί με μοτοσικλέτα στην περιοχή της Περιστεράς, όπου εργαζόταν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια η άτυχη 48χρονη και κατευθείαν της επιτέθηκε και της προκάλεσε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του και ενώ στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία, πήγε σε κοντινό βραχώδες και παραθαλάσσιο σημείο και απειλεί να πέσει από τον γκρεμό και να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, τον εντόπισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μαζί του για να παραδοθεί.

Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα RadioLasithi.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρατεύτηκε και ο γιος του, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, ενώ στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική και από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Η σκηνή του εγκλήματος έχει αποκλεισθεί και στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η λήψη καταθέσεων για να διαπιστώσουν οι Αρχές το ιστορικό που υπήρχε μεταξύ τους και αν είχαν προηγηθεί πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δράστης είχε προειδοποιήσει

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Ο δράστης έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα