Ηλικιωμένος έκρυβε 150.000 ευρώ σε τάπερ αλλά οι διαρρήκτες μύρισαν το ...'φαΐ'

Ηλικιωμένος έκρυβε 150.000 ευρώ σε τάπερ αλλά οι διαρρήκτες μύρισαν το ...'φαΐ'

Ο ηλικιωμένος που ζούσε μόνος ήταν γνωστός στη Νέα Ιωνία Βόλου ως αρκετά ευκατάστατος ενώ τα χρήματα προέρχονταν από δύο καταστήματα που πούλησε μέσα στον χρόνο αυτό και αποφάσισε να τα φυλάξει στην κουζίνα του φοβούμενος τις εξελίξεις

Σε τάπερ, στα ντουλάπια της κουζίνας έκρυψε τις οικονομίες του ένας 83χρονος στη Νέα Ιωνία Βόλου. Δεν υπολόγιζε όμως στους διαρρήκτες που ανακάλυψαν τα τάπερ με τα 150.600 ευρώ!

Ο ηλικιωμένος που ζούσε μόνος ήταν γνωστός στην περιοχή ως αρκετά ευκατάστατος, καθώς ήταν ιδιοκτήτης παλιάς επιχείρησης επίπλων, ενώ τα χρήματα προέρχονταν από δύο καταστήματα που πούλησε μέσα στον χρόνο αυτό και αποφάσισε να τα φυλάξει στην κουζίνα του φοβούμενος τις εξελίξεις. Δύο Ρομά, ένας 33χρονος, ένας 39χρονος και ένας 33χρονος Αλβανός συνεργός τους όμως τον έβαλαν στο «μάτι» και το μεσημέρι της Κυριακής που ο 83χρονος έλειπε από το σπίτι, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού έκαναν το σπίτι του ηλικιωμένου άνω-κάτω στο τέλος άνοιξαν τα ντουλάπια της κουζίνας και ανακάλυψαν τα τάπερ.

ADVERTISING

Καθώς οι δράστες ήταν σεσημασμένοι και σε συνδυασμό από πληροφορίες της Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι εξαιτίας των αποτυπωμάτων που άφησε στο σπίτι, ο 33χρονος Αθίγγανος τσιλιαδόρος.

Στην κατοχή του, αλλά και στο σπίτι του Αλβανού βρέθηκαν μόλις 3.090 ευρώ ως μέρος της λείας και αποδόθηκαν πίσω στον 83χρονο. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι άλλοι δύο και βέβαια ...το υπόλοιπο «περιεχόμενο» των τάπερ.

SHARE:

24Media Network