Ηλιούπολη: Κοπέλα που φέρεται να είναι θύμα του 39χρονου καταθέτει στις αρχές

Ηλιούπολη: Κοπέλα που φέρεται να είναι θύμα του 39χρονου καταθέτει στις αρχές
Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης Eurokinissi

Η μία υπόθεση φέρνει την άλλη μετά τη γενναία απόφαση της 19χρονης από την Ηλιούπολη να καταγγείλει τον 39χρονο αστυνομικό. Άλλη κοπέλα θα καταθέσει άμεσα στις αρχές. Εξαναγκάστηκε σε συμμετοχή σε ταινία-πορνό.

Μία ακόμη κοπέλα που φέρεται να είναι θύμα του 39χρονου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου που κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη στην Ηλιούπολη πρόκειται να καταθέσει εναντίον του στις αρχές.

Πρόκειται για υπόθεση που έχει πολλές ομοιότητες μ’ αυτήν της Ηλιούπολης και η οποία έφτασε-όπως αναφέρουν οι πληροφορίες-μέχρι και σε καταναγκαστική συμμετοχή του θύματος σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Η βία εναντίον της αποτελούσε σχεδόν καθημερινό φαινόμενο ενώ το ίδιο φαίνεται ότι συνέβαινε και με τους εκβιασμούς.

Η υγεία της εν εν λόγω κοπέλας κλονίστηκε πολύ σοβαρά λόγω της κακοποίησης. Εφτασε να χάσει πολλά κιλά και να κινδυνεύσει αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω του λάθους να εμπιστευτεί τον 39χρονο.

Αν όλα πάνε καλά, η κατάθεσή της θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα και θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο για τον κατηγορούμενο ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί μέρος ενός κυκλώματος με πολλά παρακλάδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα