'Υπόθεση καταψύκτη': Ισόβια στη σατανική χήρα του ναυτικού

Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Καταδικάστηκε η βουλγαρικής υπηκοότητας πρώην σύζυγος του 63χρονου που δολοφονήθηκε και βρέθηκε σε καταψύκτη, στο σπίτι του στην Καλλιθέα

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε η πρώην σύζυγος του 63χρονου ναυτικού, η σορός του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη στο σπίτι του στην Καλλιθέα, τον Ιανουάριο του 2016.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη βουλγαρικής υπηκοότητας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αντίστοιχα, ένοχη σε ποινή κάθειρξης 18 έτη κρίθηκε η φίλη της κατηγορουμένης, που φέρεται να τη βοήθησε στο να βρει τα άτομα που θα διέπρατταν το έγκλημα, για την πράξη της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία, ενώ στο νεαρό, ο οποίος είχε μεταφέρει τον καταψύκτη στο διαμέρισμα, επιβλήθηκε ποινή τριών χρόνων με αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία.

Το δικαστήριο, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορουμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισαγγελέας για υπόθεση καταψύκτη: 'Το σχέδιό της ήταν να πάρει την περιουσία του θύματος'

Φρικτές καταθέσεις για τον άτυχο ναυτικό που βρέθηκε στον καταψύκτη

SHARE: