Καταγγελία: Φασίστες μας επιτέθηκαν με σιδερογροθιές

Καταγγελία: Φασίστες μας επιτέθηκαν με σιδερογροθιές
ΠΕΡΑΜΑ-Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Δολοφονική επίθεση σε βάρος δύο μεταναστών εργατών γης στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου

Την ώρα που δύο μετανάστες εργάζονταν σε χωράφια στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, μια ομάδα πέντε ατόμων τούς επιτέθηκε με σιδερογροθιές και μαχαίρι. Οι δράστες μπήκαν στο χωράφι, περικύκλωσαν τους εργάτες και άρχισαν να τους χτυπούν με τις σιδερογροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβεντ Ασλάμ, στο News 24/7 το χτύπημα δεν ήταν τυχαίο αλλά είχε ξεκάθαρη πρόθεση να τρομοκρατησει τους μετανάστες της περιοχής. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο Τζαβέντ Ασλάμ, ο Ασφάκ Μαχμούντ, ο πιο βαριά τραυματισμένος απο τους δύο εργάτες, ήταν από αυτούς που δεν είχαν δείξει να φοβούνται μετά τις συνεχείς επιθέσεις του τελευταίου χρόνου στους μετανάστες του Ασπροπύργου.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ασλάμ:

Στις διαδηλώσεις κατά των ρατσιστικών επιθέσεων ο Μαχμούντ ήταν από τους πλέον ενεργούς, ζητώντας από τους εργάτες να μην φοβούνται να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχονται με μεγάλη συχνότητα τόσο στα χωραφια που εργάζονται όσο και στα σπίτια τους τη νύχτα. 

“Μου είπε ότι τους βλέπει συχνά στην περιοχή. Είναι από τους φασίστες που κάνουν τις επιθέσεις” λέει στο News 24/7 ο Τζαβέντ Ασλάμ. Τρέχοντας προς το μέρος των δύο εργατών οι δράστες, φώναζαν “Βρωμιάρηδες δεν έχετε φύγει ακόμα;” και στη συνέχεια άρχισαν να τους χτυπούν. Οι τέσσερις κρατούσαν σιδερογροθιές και ο πέμπτος ένα μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον Μαχμούντ κάτω από το μάτι.

Μετά τις εξετάσεις και την αξονική, ο Ασφάκ Μαχμούντ παραμένει στο νοσοκομείο καθώς τα χτυπήματα ιδιαίτερα στο κεφάλι είναι βαριά, ενώ ο Βακάς Χουσείν δεν χρηζει νοσηλείας.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

μάνος φραγκιουδάκης

μάνος φραγκιουδάκης

μάνος φραγκιουδάκης

μάνος φραγκιουδάκης

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, με αφορμή ομιλία του στον Ασπρόπυργο, στην οποία μιλά μεταξύ άλλων για “ανθρώπινα σκουπίδια” αλλά και για την ανυπαρξία κράτους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα