Καβάλα: Ακαριαίος ο θάνατος της 31χρονης – Την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και πισώπλατα

Καβάλα: Ακαριαίος ο θάνατος της 31χρονης – Την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και πισώπλατα
Λεκάνη Καβάλας INTIME NEWS

Με καραμπίνα όπλισε το χέρι του ο 56χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του, αλλά και το παιδί τους. Σκότωσε πρώτα το βρέφος και μετά την 31χρονη.

Από πολύ κοντινή απόσταση και με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε πισώπλατα ο 56χρονος πρώτα το βρέφος, μετά τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, η επιτόπια αυτοψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Αύριο θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή από την αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος, οι δύο σοροί θα μεταφερθούν στη Γερμανία για την κηδεία.

Καβάλα: Από τον Ιούλιο απειλούσε ο 56χρονος ότι θα σκοτώσει την 31χρονη και το παιδί τους

Σύμφωνα με το kavalapost, ήταν μια απειλή που ο 56χρονος έκανε πράξη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης. Αν πάρεις το παιδί, θα σε σκοτώσω, θα σκοτώσω το μωρό και θα αυτοκτονήσω“, είχε πει στις αρχές του περασμένου Ιουλίου στο θύμα.

Η ίδια είχε θορυβηθεί, αλλά δεν ήθελε να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία. Ωστόσο, η ξεκάθαρη απειλή του πρώην συντρόφου της περιλαμβάνονταν και στο δικόγραφο των ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας μόλις την περασμένη Τρίτη.

“Αυτός ο άνθρωπος την είχε απειλήσει στο παρελθόν, πριν 2 μήνες περίπου. Την απειλή του την έκανε πραγματικότητα, απλά αυτή η απειλή δυστυχώς δεν είχε καταγραφεί γιατί δεν είχε πάει το θύμα στην αστυνομία”, δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος.

Το σημείο του εγκλήματος INTIME NEWS

Ο δράστης και το θύμα είχαν σχέση από το 2018 και ήταν σε διάσταση από αρχές Ιουλίου 2022. “Είχαν ένα μωρό 10 μηνών περίπου και ήμασταν στα δικαστήρια για να λύσουμε το θέμα της επιμέλειας και της επικοινωνίας με το μωρό, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες εντάσεις. Ο δράστης το έβλεπε καθημερινά το παιδί, δεν το είχε στερηθεί ποτέ, γιατί δεν ήθελε και η μητέρα να αποκόψει την επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του”, συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος τονίζει ότι η άτυχη 31χρονη δεν είχε σκοπό να φύγει μόνιμα για την Γερμανία. “Ήθελε να πάει για μερικές εβδομάδες στην Γερμανία γιατί είχε κάποιες δουλειές να τακτοποιήσει και θα επέστρεφε. Είχε νοικιάσει και σπίτι μάλιστα στο χωριό. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μόνιμης φυγής της, με το παιδί. Επίσης, ήταν τρομερά ευχαριστημένη με την ζωή στο χωριό, είχε άλλο τρόπο ζωής, φυσιολατρικό”.

Καβάλα: Παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του με το μωρό τους στην στάνη του και εκεί τους εκτέλεσε

Ο δράστης έβαλε μπροστά το πρωί της Παρασκευής, το εγκληματικό σχέδιο που έφτιαξε στο μυαλό του, πριν προχωρήσει στη εφαρμογή του, καλώντας την άτυχη γυναίκα να πάει στο ποιμνιοστάσιό του, στην περιοχή της Λεκάνης Καβάλας, μαζί με το παιδί τους για να μιλήσουν και δήθεν για να δει το παιδί τα ζωάκια και να παίξει μαζί τους.

Εκείνη πήγε με το βρέφος τους στο σημείο και ο δράστης πρώτα πυροβόλησε εκείνη και παιδί κυριολεκτικά εκτελώντας τους και στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα