Κολωνός: Ισοπέδωσαν κοσμηματοπωλείο με κλεμμένο αμάξι και το άδειασαν

Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Πλάτωνος στον Κολωνό όπου τα ξημερωμάτα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, ληστές έσπασαν με αυτοκίνητο τη βιτρίνα του και πήραν τα κοσμήματα από το κατάστημα.
Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Πλάτωνος στον Κολωνό όπου τα ξημερωμάτα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, ληστές έσπασαν με αυτοκίνητο τη βιτρίνα του και πήραν τα κοσμήματα από το κατάστημα. EUROKINISSI

Αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα από την βιτρίνα και τις προθήκες και άφησαν εκεί το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν ως «πολιορκητικό κριό»

Στόχο τους ένα κοσμηματοπωλείο επί της οδού Πλάτωνος 100, στον Κολωνό έβαλαν άγνωστοι δράστες, μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα. Πρόκειται για πολυπληθή σπείρα διαρρηκτών και πιθανόν την ίδια που χτύπησε με παρόμοιο τρόπο πριν μερικές ημέρες σε κοσμηματοπωλείο, στο Ίλιον.

Οι δράστες μετέβησαν στο σημείο με τρία οχήματα, ένα εκ των οποίων έκλεψαν από την περιοχή του Κολωνού λίγο πριν και το χρησιμοποίησαν ως «πολιορκητικό κριό».

ADVERTISING

Πάτησαν γκάζι και αφού διέλυσαν τα ρολά ασφαλείας και την βιτρίνα, εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και το άδειασαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά από όλα τα κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας που υπήρχαν στις προθήκες και την βιτρίνα.

Στη συνέχεια και πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι δράστες επιβιβάστηκαν στα δύο οχήματα διαφυγής τους και διέφυγαν από το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, έχοντας μαζί τους την πολύτιμη λεία τους και εγκαταλείποντας στο σημείο το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν την είσοδο του καταστήματος.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν, εντοπίστηκε στην περιοχή του Μενιδίου εγκαταλελειμμένο το ένα από τα οχήματα διαφυγής, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν αρκετές προθήκες κοσμημάτων, οι δράστες όμως ήταν άφαντοι.

Τα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μήπως καταστεί εφικτός ο εντοπισμός τυχόν αποτυπωμάτων ή ιχνών γενετικών υλικών των δραστών, καθώς φαίνεται οι Αρχές είναι αντιμέτωπες με μία νέα σπείρα διαρρηκτών κοσμηματοπωλείων.

SHARE:

24Media Network