Κολωνός: Τα εμβάσματα που “έδειξαν” τη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Τα εμβάσματα που “έδειξαν” τη μητέρα της 12χρονης
INTIME NEWS

Η μητέρα του παιδιού αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια για συμπληρωματική κατάθεση και στο μεταξύ εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας. Ουσιαστικά "κάηκε" απ’ όσα προέκυψαν από τα επανειλημμένα εμβάσματα των συλληφθέντων στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Όλο και πιο δύσοσμη και σκοτεινή γίνεται η υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό και όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί όσο η έρευνα προχωράει τόσο θα αποκαλύπτονται πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλούν το κοινό αίσθημα…

Το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προσήγαγαν την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού στην Ασφάλεια για συμπληρωματική κατάθεση και περαιτέρω εξηγήσεις. Μαζί της πήραν προσωρινά για προστασία και τα τρία από τα παιδιά της που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι.

Στο μεταξύ όμως ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση, το οποίο και εκτελέστηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης, ουσιαστικά «κάηκε» από τα επανειλημμένα εμβάσματα που εντόπισαν οι Αρχές στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας και από τους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση.

Μοιραία λοιπόν θα γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου για τον ενδελεχή έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων με την υπόθεση ώστε να ακολουθηθεί η πορεία του χρήματος που μπορεί να οδηγήσει και σε άλλους εμπλεκόμενους.

Κατόπιν όλων αυτών, η μητέρα αντιμετωπίζεται επίσης ως μαστροπός της κόρης της και έτσι της ασκήθηκαν οι ανωτέρω κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έβλεπαν τουλάχιστον με απορία τα δεδομένα που παρουσιάζονταν στην υπόθεση ως προς την στάση της μητέρας, δηλαδή το ακριβό κινητό, τις ώρες που έλειπε το παιδί κλπ. και πως ουσιαστικά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της όταν η θεία του παιδιού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε όπου προκάλεσε την αντίδραση της μητέρα στο να προβεί στην καταγγελία που έκανε στις Αρχές.

Η μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με το σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξέλιξη αυτή, αναφέρει:

“Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα”.

Έρχονται νέα εντάλματα και συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση για τουλάχιστον 10 ακόμη άτομα με την έρευνα να συνεχίζεται για τα 200 και πλέον άτομα που είχαν εκφράσει διαδικτυακά το ενδιαφέρον να πληρώσουν για να βιάσουν το ανήλικο κορίτσι.

Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, έγινε επίδειξη φωτογραφιών από τις ταυτότητές τους στην 12χρονη η οποία φέρεται να αναγνώρισε επίσης, τουλάχιστον 10 άτομα και έτσι θα ακολουθηθεί η διαδικασία για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, οπότε σύντομα αναμένονται νέες και μαζικές συλλήψεις, με την έρευνα να συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και τυχόν άλλων δραστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα