Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Κατηγορείται για μαστροπεία

Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Κατηγορείται για μαστροπεία
ΓΑΔΑ Sooc

Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει για τη μάνα της ανήλικης ότι σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές. Το ένταλμα για την μητέρα αφορά σε σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, αφού την παρέλαβε περιπολικό από το σπίτι της, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η ίδια πήρε μαζί της στη ΓΑΔΑ τρία από τα παιδιά της.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μάνα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ το κατηγορητήριο σε βάρος της αναμένεται να «αναβαθμιστεί» με επιπλέον αδικήματα από την 33η τακτική ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι για τη σχετική υπόθεση στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γίνει και ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ωστόσο ούτε το παιδί ούτε και οι γονείς του ήθελαν να μιλήσουν.

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις, καθώς το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε από τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων τους άλλα 10 άτομα.

Κολωνός: Μίχος και Σοφιανίδης – Ομολόγησαν “σεξουαλικές επαφές”

Οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους, όπου και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Αντίστοιχα, ο 42χρονος εμφανίζεται να αρνείται επίσης το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε πάνω από μια φορά με τη 12χρονη, στην οποία όπως φέρεται να λέει, έδινε την αμοιβή της, και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Την ίδια ώρα η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε πως έχει προγραμματιστεί να δοθεί συμπληρωματική κατάθεση από τη 12χρονη την Πέμπτη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και αλλά παιδιά που να έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένο άνδρα, όπως άλλωστε κατήγγειλε νωρίτερα και η πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών.

Κολωνός: Καταγγελία θείου 12χρονης – “Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί”

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού της 12 χρονης στον Κολωνό. Όπως είπε ο θείος της μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανάμεσα σε όσους καλούσαν κι έστελναν μηνύματα στη μικρή ήταν κι ένα ζευγάρι.

“Το έβλεπα ταραγμένο το παιδί, φοβισμένο, νόμζα ναρκωτικά.. Εψαξα τα πράγματά του, έψαξαν και οι γονείς του, τίποτα. Μας είπε προχθές οτι το απείλησε με ένα πιστόλι που είχε: “θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας, να το ξέρεις, έχω επαφές“. Έτσι μας είπε η μικρή. Γιατί δεν είναι και σε καλή κατάσταση το μικρό (….). Η αδερφή μου της πήρε το κινητό, χτύπαγε συνέχεια, το άρπαξε και είδε 240 άτομα και δεν είναι μόνο το site που λένε. Στο Facebook εκτός από το κανονικό της προφίλ που την έχω κι εγώ μέσα σαν… που λέγεται, είχε φτιάξει να μοιάζει και με 16 -17 χρόνων, με φίλτρα και αυτά” είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: Βλέπω έναν- δυο μαντράχαλους, μεγάλους, 60,59. Τους απείλησα. ‘Τι θες εσύ με το μικρό;’, ΄Ποιο μικρό; Δεν είναι 17;’. “Και 17 να ήταν” λέω “που την ξέρεις;”, ‘Ο ψηλός λέει,’Ποιος ψηλός;’. Το έκλεισαν το προφίλ τους εντελώς. E και μετά τα πήγαμε στην αστυνομία εμείς αυτά για να βγει το κύκλωμα, περιμέναμε 3 εβδομάδες, σχεδόν ένα μήνα.

Αναφορικά με τα μηνύματα που έστελναν στο κοριτσάκι ο θείος της είπε: “Πότε θα έρθεις μωρό μου, αγάπη μου”, ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα. ‘Κάνεις καλό σεξ;’. Μετά έστειλε ένας πατρεμένος και μίλαγε και η γυναικα του μαζί! Το σηκώνω εγώ στο Messenger, ακούω μια γυναίκα, λέει: ‘Ελα κορίτσι μου”, μόλις ακούν εμένα το έκλεισε κατευθείαν”.

Ο θείος είπε έπισης οτι η μικρή ήταν φοβισμένη, καθώς το είχε απειλήσει ο Μίχος. “Εχουμε ταραχτεί όλοι. Δεν είναι καν 12 το παιδί, δεν είχε καν ανεπτυγμένο” είπε μεταξύ άλλων ο θείος της μικρης. Πρόσθεσε οτι την παρακολουθούν τρεις ψυχολόγοι οι οποίοι έιπαν στην οικογένεια να μην βλέπει καν τηλεόραση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα