Κρήτη: Δολοφονία 79χρονου – Οργισμένοι συγγενείς επιχείρησαν να χτυπήσουν τον δράστη

Κρήτη: Δολοφονία 79χρονου – Οργισμένοι συγγενείς επιχείρησαν να χτυπήσουν τον δράστη
Έγκλημα στις Μοίρες - Στα δικαστήρια Cretapost

Στενοί συγγενείς του άτυχου 79χρονου εξοργίστηκαν στη θέα του 51χρονου στον χώρο του δικαστηρίου και επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 51χρονος που το βράδυ της Τετάρτης δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 79χρονο άντρα μέσα στο σπίτι του και τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του στις Μοίρες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, στον χώρο των δικαστηρίων είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών και συγγενείς του θύματος με την ισχυρή αστυνομική δύναμη να μεταφέρει τον δράστη από τη πίσω πλευρά του Μεγάρου.

Έγκλημα στις Μοίρες - Στα δικαστήρια Cretapost

Ωστόσο, εκεί βρισκόταν στενοί συγγενείς του άτυχου 79χρονου που στη θέα του 51χρονου εξοργίστηκαν και επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα με τους αστυνομικούς να οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα τον δράστη.

Έγκλημα στις Μοίρες - Στα δικαστήρια Cretapost

“Έχει κενά μνήμης”

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος όταν έγινε το άγριο φονικό είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και όπως ισχυρίστηκε στις αρχές δεν θυμάται τίποτε από αυτά που κατηγορείται ότι έκανε.

«Έχει κενά μνήμης», ανέφεραν οι συνήγοροί του τονίζοντας πως αντιμετωπίζει αρκετά χρόνια προβλήματα αλκοολισμού.

Ο ίδιος μόλις τον ενημέρωσαν οι αρχές για το ότι δολοφόνησε τον 79χρονο και τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του ζήτησε συγνώμη ενώ αναφέρθηκε για αρκετή ώρα στην εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Στα χέρια του εισαγγελέα η δικογραφία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γραφείο του εισαγγελέα ήδη βρίσκεται η σχηματισμένη σε βάρος του δράστη δικογραφία και κατηγορείται για ανθρωποκτονίας σε βάρος του 79χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 65χρονης, αλλά και τριών ανήλικων ατόμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version