Κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια: “Πελάτης” ο βενζινοπώλης που δολοφονήθηκε στη Νίκαια

Κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια: “Πελάτης” ο βενζινοπώλης που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
Πυροβολισμοί σε πρατήριο καυσίμων στη Νίκαια intime

Ο 37χρονος Αλβανός καθώς ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά, με την βοήθεια του κυκλώματος είχε αποκτήσει άλλο ελληνικό όνομα, σαν να ξεκινούσε μία καινούργια ζωή.

Με το «αζημίωτο» το τεράστιο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων και πλαστογραφιών στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί, κατήρτιζε νέα έγγραφα στους ενδιαφερόμενους, ανάμεσά τους και ποινικούς που ήθελαν να ξεγλιστρούν από τον νόμο και να δημιουργούν μία νέα ζωή.

Για την έκδοση κάθε εγγράφου, ο ενδιαφερόμενος κατέβαλε χρηματικό ποσό ύψους τουλάχιστον 30.000 ευρώ και αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις περιπτώσεις που περιήλθαν σε γνώση των «αδιάφθορων» ήταν και εκείνη του 37χρονου Αλβανού που δολοφονήθηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της Λ. Θηβών στη Νίκαια, στις 16 Νοεμβρίου.

Έναντι αμοιβής που όπως φαίνεται πρόσφερε στο συγκεκριμένο κύκλωμα, είχε αποκτήσει έγγραφα με άλλο ελληνικό όνομα ώστε να αποφεύγει τις «κακοτοπιές» με τον νόμο, αφού είχε παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών. Παρελθόν στο οποίο ενδεχομένως να κρύβονται και τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης σε βάρος του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα