Λαμία: Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία

Λαμία: Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία
LAMIAREPORT

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τα δρομολόγια του θύματός τους - Τον απείλησαν ότι θα κάνουν κακό στην κόρη του

Αντιμέτωπος με δύο ένοπλους ληστές ήρθε περίπου στις 10 το βράδυ ένας επιχειρηματίας την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία που μένει επί της οδού Όθωνος στην πλατεία Λαού στη Λαμία.

Οι ληστές, οι οποίοι κρατούσαν πιστόλια, αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο τον οδήγησαν στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας -όπου βρίσκεται το γραφείο του- προκειμένου να αποσπάσουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο άνδρες να κρατούν τον άνδρα της.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του, απειλώντας ότι θα την «επισκεφτούν» αν δεν τους έλεγε πού είχε χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Λαμία: Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία
LAMIAREPORT

Όταν ο άτυχος άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο επιχειρηματίας μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, καθώς εκτός από τα χτυπήματα που του έφεραν οι ληστές, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

(Με πληροφορίες από LamiaReport)

SHARE:

24Media Network