Λεία - 'μαμούθ' μισού εκατομμυρίου ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από οίκο δημοπρασιών στο Χαλάνδρι

Εργάτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο των διυλιστηριών του Ασπροπύργου την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Νωρίτερα σε εξωτερικό χώρο στα διυλιστήρια του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ξέσπασε πυρκαγιά από την οποία τραυματίστηκαν έξι εργαζόμενοι εκ των οποίων δύο σοβαρά. Στις μονάδες των διυλιστηρίων εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε σε μια από τις δεξαμενές.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Εργάτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο των διυλιστηριών του Ασπροπύργου την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Νωρίτερα σε εξωτερικό χώρο στα διυλιστήρια του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ξέσπασε πυρκαγιά από την οποία τραυματίστηκαν έξι εργαζόμενοι εκ των οποίων δύο σοβαρά. Στις μονάδες των διυλιστηρίων εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε σε μια από τις δεξαμενές. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν φαίνεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να εισέλθουν από ένα παράθυρο στο εσωτερικό της επιχείρησης και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στο χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο

Με λεία-«μαμούθ» κατάφεραν να διαφύγουν άγνωστοι διαρρήκτες που έβαλαν ως στόχο τους μία γκαλερί-οίκο δημοπρασιών με την επωνυμία «Διαλυνά», στο Χαλάνδρι. Η ιδιοκτήτρια δεν πίστευε στα μάτια της όταν πήγε στην επιχείρησή της το πρωί και ανακάλυψε πως το χρηματοκιβώτιο είχε παραβιαστεί και κυρίως ...αδειάσει!

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν φαίνεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να εισέλθουν από ένα παράθυρο στο εσωτερικό της επιχείρησης και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στο χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Εκεί με την ησυχία τους, όπως όλα δείχνουν, κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα τεράστιας αξίας που υπολογίζονται έως και τα 300.000 ευρώ!

Οι δράστες στη συνέχεια με αυτή την απίστευτη λεία εξαφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο που εισήλθαν στην επιχείρηση, δίχως και πάλι να τους αντιληφθεί κανείς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως δύσκολα θεωρούν οι αστυνομικοί τυχαίο τον εντοπισμό αυτής της λείας από τους διαρρήκτες και το πιθανότερο είναι να γνώριζαν που ακριβώς «χτυπούσαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network