Εντοπίστηκε το δεύτερο ταχύπλοο των εμπόρων ναρκωτικών

Εντοπίστηκε το δεύτερο ταχύπλοο των εμπόρων ναρκωτικών
EUROKINISSI

Οι Αρχές το αναζητούσαν μετά την κινηματογραφική καταδίωξη στα ανοικτά της Μυτιλήνης, κατά την οποία ακινητοποιήθηκε ένα από τα δύο σκάφη - Μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία.

Στα χέρια των Λιμενικών φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και το δεύτερο ταχύπλοο που την περασμένη Παρασκευή, μαζί με άλλο ένα ταχύπλοο μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Τουρκία.

Το πρώτο ταχύπλοο, στο οποίο επέβαιναν τρεις Αλβανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν και κρατούνται, ακινητοποιήθηκε μετά από μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μετά από καταδίωξη.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ., ανοιχτά του Αγκιστρίου, εντοπίστηκε ένα ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός υπήκοος και το οποίο φέρεται να είναι το δεύτερο σκάφος που αναζητούσαν οι Αρχές στην επιχείρηση ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών.νότια της Μυτιλήνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λιμενικό Σώμα
SHARE: