Ληστεία σε σουπερμάρκετ στο Γαλάτσι

Το σούπερ μάρκετ  στην οδό Ελ. Βενιζέλου 8 στο Γαλάτσι όπου το πρωΐ της Τρίτης 18 Απριλίου 2017, δυο ένοπλοι φορώντας κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι, στο υπόγειο πάρκινγκ και περίμεναν να φτάσει η διευθύντρια του καταστήματος. Μόλις εκείνη έφτασε και πάρκαρε την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο γραφείο της με την απειλή των όπλων της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν τις εισπράξεις όλων των προηγούμενων ημερών του Πάσχα. Στην συνέχεια, την κλείδωσαν στο γραφείο της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Το σούπερ μάρκετ στην οδό Ελ. Βενιζέλου 8 στο Γαλάτσι όπου το πρωΐ της Τρίτης 18 Απριλίου 2017, δυο ένοπλοι φορώντας κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι, στο υπόγειο πάρκινγκ και περίμεναν να φτάσει η διευθύντρια του καταστήματος. Μόλις εκείνη έφτασε και πάρκαρε την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο γραφείο της με την απειλή των όπλων της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν τις εισπράξεις όλων των προηγούμενων ημερών του Πάσχα. Στην συνέχεια, την κλείδωσαν στο γραφείο της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών του Πάσχα που φυλάσσονταν στο χρηματοκιβώτιο

Αντιμέτωπη με δύο ένοπλους και κουκουλοφόρους ληστές ήρθε στις 7 το πρωί η υπεύθυνη σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου 8 και Προφήτη Ηλία στο Γαλάτσι.

Οι δύο δράστες που απ’ ότι φαίνεται παρακολουθούσαν καιρό το σουπερμάρκετ και τις κινήσεις της υπεύθυνης του καταστήματος, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, εισήλθαν από το υπόγειο στο σουπερμάρκετ, ανέβηκαν στο ισόγειο όπου ακινητοποίησαν την υπεύθυνη υπό την απειλή όπλων και την οδήγησαν στο γραφείο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο, αναγκάζοντάς την να το ανοίξει και να τους παραδώσει τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών του Πάσχα.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν όμως, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE:

24Media Network