Μητέρα πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: “Δεν θα ξεχάσω το ξύλο που έφαγα από αυτόν τον άνθρωπο”

Μητέρα πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: “Δεν θα ξεχάσω το ξύλο που έφαγα από αυτόν τον άνθρωπο”
Η μητέρα του 27χρονου Αλέξη

Για τα εφιαλτικά χρόνια που έζησε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, μίλησε η μητέρα του πατροκτόνου της Ζακύνθου, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

“Δε θα ξεχάσω το ξύλο που έφαγα από αυτόν τον άνθρωπο”, είπε η μητέρα του 27χρονου Αλέξη, ο οποίος τον περασμένο Μάιο πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον ταχυδρόμο πατέρα του, επειδή κακοποιούσε εκείνον και τα αδέρφια του.

Η μητέρα του Αλέξη είπε την ιστορία της από την αρχή μέχρι και το τέλος, δηλαδή από τη μέρα που γνώρισε τον πρώην σύζυγό της έως το βράδυ της δολοφονίας του από τον γιο της.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος ρώτησε τη μητέρα του Αλέξη σχετικά με τη δήλωση που φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία, ότι λυτρώθηκε.

Όπως ανέφερε η μητέρα του, ο γιος της είπε στην ίδια τα εξής λόγια όταν τον είδε το άλλο πρωί: “Μάνα, τελείωσαν τα βάσανά μας. 26 χρόνια βάσανα τελείωσαν. Τώρα δεν θα φοβάσαι ούτε εσύ, ούτε τα αδέρφια μου. Θα κοιμόμαστε ήσυχοι.”

Η μητέρα ευχαρίστησε, επίσης, όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στον Αλέξη και στην οικογένειά της μετά από το περιστατικό της δολοφονίας, τονίζοντας το ότι ποτέ κανείς δεν είπε κάτι κακό για τον γιο της.

Στο τέλος της συνέντευξης, ανέφερε πως μιλάει με τον γιο της συχνά και ότι δίνει δύναμη και κουράγιο ένας στον άλλο. Όπως είπε, ο Αλέξης της λέει να κάνει υπομονή και να μην ανησυχεί για τον ίδιο, γιατί αισθάνεται καλά μέσα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα