Με "καβάτζα" σπίτι στο Ίλιον διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην Δυτική Αττική

Με "καβάτζα" σπίτι στο Ίλιον διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην Δυτική Αττική

Συνελήφθη μία 44χρονη Ελληνίδα και αναζητείται ο 36χρονος Αλβανός συνεργός της-Βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 4 κιλών και 120 γραμμαρίων και σκόνη κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης βάρους 200 γραμμαρίων

Συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία 44χρονη Ελληνίδα, για μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια παράνομη αγορά. Αναζητείται ο 36χρονος Αλβανός συνεργός της.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των προαναφερόμενων δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματική τους δράση, στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Επιπλέον εντοπίσθηκε στο Ίλιον η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 4 κιλών και 120 γραμμαρίων, σκόνη, κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης βάρους 200 γραμμαρίων, 865 ευρώ, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: