Μεγάλη κομπίνα σε βάρος ιδιωτών που πωλούσαν τις Porsche και τις Mercedes τους

Μεγάλη κομπίνα σε βάρος ιδιωτών που πωλούσαν τις Porsche και τις Mercedes τους

Ένας 28χρονος παρουσιαζόταν στους ιδιώτες ως δήθεν εύπορος επιχειρηματίας, αγόραζε με πλαστά αποδεικτικά τραπεζών τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τα μεταπωλούσε

Συνελήφθη στο Νέο Ψυχικό από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού, ένας 28χρονος Έλληνας για απάτες. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 45χρονη συνεργός του.

Ειδικότερα, ο 28χρονος από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, εντόπιζε ηλεκτρονικές αγγελίες πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων, όπως Mercedes, Porsche και μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού και παρουσιαζόμενος ως εύπορος επιχειρηματίας, τους έπειθε να του παραδώσουν το προς πώληση όχημα επιδεικνύοντας ή αποστέλλοντας τους πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης.

Στη συνέχεια, μαζί με τη συνεργό του, μεταπωλούσαν τα οχήματα σε ιδιώτες ή εταιρείες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Από την πολύμηνη έρευνα που διενήργησε η Ασφάλεια, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη και στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία υπερπολυτελής Mercedes, ενώ στo σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων σχετιζόμενων με τις απάτες.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος με την ίδια μεθοδολογία διέπραξε 12 απάτες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network