Μέλη του Ρουβίκωνα έσπασαν συμβολαιογραφικό γραφείο που αναλαμβάνει πλειστηριασμούς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΤΩΝ ΥΜΗΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (JEEP) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΤΩΝ ΥΜΗΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (JEEP) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Πρόκειται για το συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου επί της οδού Σόλωνος 47-Ανάληψη ευθύνης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου, επί της οδού Σόλωνος 47, που αναλαμβάνει και υποθέσεις πλειστηριασμών, εισέβαλαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» και προκάλεσαν φθορές παρουσία των εργαζομένων.

Μάλιστα για το περιστατικό προχώρησαν και σε ανάληψη ευθύνης μετά από 10 λεπτά μέσω κειμένου που «ανέβασαν» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Από το σημείο δεν έγιναν τυχόν προσαγωγές ή συλλήψεις, καθώς οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πριν φτάσει η Αστυνομία.

Οι «Ρουβίκωνες» προαναγγέλλουν μάλιστα πως θα δημοσιευτεί και βίντεο με την επίθεσή τους: «Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο από την επίθεση.

Ρουβίκωνας».

SHARE:

24Media Network