Στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο Λυκουρέζος

Στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο Λυκουρέζος
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Λίγο μετά την κατάθεσή του στον Ανακριτή και ενώ είχε αποχωρήσει και βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, εκδόθηκε από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που είχαν αναλάβει στην φάση της προανάκρισης την υπόθεση, τον εντόπισαν στην περιοχή του Συντάγματος όπου προχώρησαν στην σύλληψή του.

Διαρκώς ανοίγει ο «Ασκός του Αιόλου» για την υπόθεση της «Μαφίας των Φυλακών» αυτή την φορά με μία νέα σύλληψη και μάλιστα σε βάρος του πολύ γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Λίγο μετά την κατάθεσή του στον Ανακριτή για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται πλέον στην κύρια Ανάκριση, αποφασίστηκε από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που είχε αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης στην φάση της προανακριτικής διαδικασίας.

Ο δικηγόρος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Συντάγματος αργά το μεσημέρι, όπου συνελήφθη έξω στον δρόμο από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ όπου θα κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη για την εκτέλεση του εντάλματος, πιθανόν αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν παραλάβει και ένα δεύτερο ένταλμα σύλληψης για ακόμη έναν γνωστό δικηγόρο και εμπλεκόμενο στην υπόθεση, ο οποίος αναζητείται προς εκτέλεση και αυτού του εντάλματος σύλληψης.

Τα στοιχεία, οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε καταγράψει η Αντιτρομοκρατική, οι καταθέσεις που ελήφθησαν κατά την διαδικασία της κυρίας Ανάκρισης κλπ. συνέθεσαν ακόμα περισσότερο το δυσεπίλυτο παζλ που έχει στηθεί γύρω από τους Αλβανούς «εγκέφαλους» της «Μαφίας των Φυλακών» και της ομάδας των δικηγόρων που φαίνονται να ήρθαν σε συναλλαγή μαζί τους και να μετέφεραν τις επιθυμίες τους (εκβιασμούς).

Η αρχή του νήματος σε αυτόν τον απίστευτο «λαβύρινθο» δεν ήταν άλλη από την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον οποίον σκότωσαν μέσα στο γραφείο του οι δύο φυσικοί αυτουργοί της υπόθεσης όταν «στράβωσε» ο εκβιασμός που γινόταν για τον Αρ. Φλώρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα