ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ

O ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Λυκουρέζος: Αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι είμαι μέλος οργάνωσης Αλβανών τους οποίους δεν έχω δει ποτέ

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την εμπλοκή του στην υπόθεση της "μαφίας των φυλακών", ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να αποσύρει την αγωγή του κατά της κυρίας Παπακώστα.

O δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

"Μαφία των φυλακών": Η σύλληψη, η μαραθώνια απολογία και η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι Λυκουρέζος - Παναγόπουλος

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα με ποιό σκεπτικό οι Αλ.Λυκουρέζος και Θ. Παναγόπουλος συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ μερικά 24ωρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Μαφία των φυλακών: Ελεύθεροι Λυκουρέζος - Παναγόπουλος

Με την ολοκλήρωση της πολύωρης διαδικασίας οι δύο δικηγόροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ήταν μια μαραθώνια διαδικασία κατά την οποία στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα και εγγύηση 50.000 ευρώ.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με τον πατέρα της Αλέξανδρο

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου: Σταύρωση και Ανάσταση - Νέες αναρτήσεις για τον πατέρα της

Με αναρτήσεις στο πνεύμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, η κόρη του γνωστού ποινικολόγου σχολίασε εκ νέου στα social media τις περιπέτειες του πατέρα της με τη Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Λυκουρέζος για Μαφία των Φυλακών: "Με κατηγορεί ένας κατάδικος"

Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται οι δύο δικηγόροι Αλεξ. Λυκουρέζος και Θ. Παναγόπουλος που από το πρωί απολογούνται ενώπιον του ανακριτή για τη «μαφία των φυλακών». Ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε και αγωγή κατά της Αικατερίνης Παπακώστα διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Παπακώστα για "Μαφία των Φυλακών": Η αναφορά μου αφορά στο σύνολο της υπόθεσης και δεν είναι προσωπική

Παπακώστα για "Μαφία των Φυλακών": Η αναφορά μου αφορά στο σύνολο της υπόθεσης και δεν είναι προσωπική

Σε νέα δήλωση προχώρησε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη δήλωσή της στο περιβάλλον του συλληφθέντα Αλέξανδρου Λυκουρέζου και στον ίδιο.

Στιγμιότυπο έξω από το Εφετείο εκεί που προσήλθε προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μαφία των φυλακών: Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση της "μαφίας των φυλακών". Νωρίτερα σήμερα, στο ανακριτικό γραφείο είχε φτάσει ο δεύτερος δικηγόρος, που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση.

Δικαστήριο - φωτό αρχείου

Πρώην πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων: Προβληματισμός για τα εντάλματα σύλληψης των δύο ποινικολόγων

Σε κοινή τους δήλωση, 15 πρώην πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εκφράζουν προβληματισμό για τα εντάλματα σύλληψης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του Θεόδωρου Παναγόπουλου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

"Μαφία των φυλακών": Αγωγή κατά της Κατερίνας Παπακώστα καταθέτει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Οι δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην ΕΡΤ οδηγούν την υπεράσπιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου να καταθέσει αγωγή σε βάρος της, καταγγέλλοντας ότι παραβιάζουν το τεκμήριο αθωότητας, δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Δημητρακόπουλος: "Πράξεις δικαστικής ακρότητας και αυθαιρεσίας" οι συλλήψεις Λυκουρέζου και δικηγόρων

Αντιδράσεις από μερίδα του δικηγορικού κόσμου της χώρας προκαλούν οι συλλήψεις γνωστών δικηγόρων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο πλαίσιο των ερευνών για την "μαφία των φυλακών".

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Λυκουρέζος: "Εμείς μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Αν είναι δυνατόν!"

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν έτσι ώστε να λάβουν γνώση της δικογραφίας. Στο πλευρό του ποινικολόγου και πρώην βουλευτή, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, βρέθηκαν η κόρη του Μαρία Ελένη και η Νατάσσα Καλογρίδη

Φωτό αρχείου: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στον εισαγγελέα

Μαφία των φυλακών: Στον ανακριτή Λυκουρέζος - Παναγόπουλος

Στο Εφετείο περίμεναν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο η κόρη του Μαρία - Ελένη και η Νατάσσα Καλογρίδη. Τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι δύο δικηγόροι μετά την αναβολή που ζήτησαν και έλαβαν.

Στιγμιότυπο έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Μαφία φυλακών: Συνελήφθη και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος

Πεποίθηση των Αρχών είναι πως στο τέλος όλοι οι εμπλεκόμενοι ως εκβιαστές, μεγαλοδικηγόροι και Αλβανοί κακοποιοί, θα μοιράζονταν την τεράστια λεία της από κοινού εγκληματικής ενέργειάς τους, από τον εκβιασμό στον Αρ. Φλώρο που ωστόσο δεν τελεσφόρησε, οδήγησε όμως στην στέρηση της ζωής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στιγμιότυπο από το γραφείο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο Κολωνάκι όπου δολοφονήθηκε

Μαφία φυλακών: Ο "στόχος" Ζαφειρόπουλος, οι εκβιασμοί και τα αστρονομικά ποσά

Πεποίθηση των Αρχών είναι πως στο τέλος όλοι οι εμπλεκόμενοι ως εκβιαστές, μεγαλοδικηγόροι και Αλβανοί κακοποιοί, θα μοιράζονταν την τεράστια λεία της από κοινού εγκληματικής ενέργειάς τους, από τον εκβιασμό στον Αρ. Φλώρο που ωστόσο δεν τελεσφόρησε, οδήγησε όμως στην στέρηση της ζωής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Φωτό αρχείου: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στον εισαγγελέα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι μαρτυρίες και ο κοριός της ΕΛΑΣ που οδήγησαν στη σύλληψη

Το κουβάρι των αποκαλύψεων, των καταθέσεων και των συνομιλιών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της ΕΛΑΣ. Ο ρόλος του Αλ. Λυκουρέζου, τα 2 εκατ. που ζητήθηκαν από τον Ζαφειρόπουλο και όσα έχει υποστηρίξει ο Αρ. Φλώρος.

Περιπολικό της ΕΛΑΣ

Στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο Λυκουρέζος

Λίγο μετά την κατάθεσή του στον Ανακριτή και ενώ είχε αποχωρήσει και βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, εκδόθηκε από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που είχαν αναλάβει στην φάση της προανάκρισης την υπόθεση, τον εντόπισαν στην περιοχή του Συντάγματος όπου προχώρησαν στην σύλληψή του.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον γνωστό ποινικολόγο

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Οι μεγάλες υποθέσεις που χειρίστηκε, η μήνυση στη Χούντα, η ενασχόληση με την πολιτική και ο γάμος με τη Ζωή Λάσκαρη.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Για απόπειρα εκβιασμού και εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Αύριο, Παρασκευή, ο ποινικολόγος θα οδηγηθεί στον εφέτη ειδικό ανακριτή, από τον οποίο θα ζητήσει να λάβει γνώση των σε βάρος του στοιχείων που υπάρχουν στη δικογραφία.

Ο Αριστείδης Φλώρος

Μαφία Φυλακών: Η κατάθεση Φλώρου για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πριν τη σύλληψη

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Μαφία Φυλακών: Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Μετά το ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολοπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε και αμέσως μετά οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

ΓΑΔΑ

Μαφία Φυλακών: Ένταλμα σύλληψης για Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Σπύρο Παναγόπουλο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7 στους 88,6, εντός των επόμενων ωρών εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τους δικηγόρους Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Θόδωρο Παναγόπουλο.