Μετέφερε ηρωίνη από την Τουρκία, κρυμμένη στις ζάντες ΙΧ

Μετέφερε ηρωίνη από την Τουρκία, κρυμμένη στις ζάντες ΙΧ

Ο 34χρονος είχε μετασκευάσει τις ζάντες του με τέτοιον τρόπο που χωρούσαν τουλάχιστον 5,6 κιλά ηρωίνης (vid)

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σταθμό Κήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 34χρονος Αλβανός για εισαγωγή από την Τουρκία στην Ελληνική Επικράτεια, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες Αλβανικές Αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο χωρών, εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο δράστης κατελήφθη να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κήπων, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, 5.625 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 470 ευρώ, 2.500 Λεκ Αλβανίας, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

SHARE:

24Media Network