Μία παρεξήγηση οδήγησε στο πιστολίδι στην Καλλιθέα

Μία παρεξήγηση οδήγησε στο πιστολίδι στην Καλλιθέα
ΑΘΗΝΑ-Ύποπτο αυτοκίνητο δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Μία παρέα περίπου 10 νεαρών προχώρησε στο αιματηρό ξεκαθάρισμα στην Πλατεία Δαβάκη λίγο μετά τις 11 τη νύχτα

Συναγερμός σήμανε στη ΓΑΔΑ ύστερα από κλήσεις που δέχτηκε η Άμεση Δράση για πυροβολισμούς από αγνώστους στην Πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας, περίπου ένα τέταρτο μετά τις 23.00.

Αμέσως, έγινε μεγάλη κινητοποίηση έσπευσαν περιπολικά στο σημείο για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Μία παρέα περίπου 10 νεαρών Αλβανών Ρομά που κάθονταν σε ένα παγκάκι στην Πλατεία Δαβάκη και έπιναν μπύρες μίλησαν άσχημα σε έναν άλλον Αλβανό Ρομά που καθόταν στο διπλανό παγκάκι με τη σύντροφό του. Εκείνος έφυγε από το σημείο μαζί της και επέστρεψε φορώντας καπέλο και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Κρατώντας ένα πιστόλι πυροβόλησε 6 φορές εναντίον τους, τραυματίζοντας έναν 17χρονο από την άλλη παρέα στην κοιλιά και στο πόδι και έναν 27χρονο στο χέρι, που με ίδια μέσα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Στο σημείο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί εντόπισαν 6 κάλυκες των 32 χιλιοστών.

Οι υπόλοιποι της παρέας υπέδειξαν ως πιθανό δράστη τον συγκεκριμένο Αλβανό Ρομά από το διπλανό παγκάκι και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα