Μικρή Άννυ: Έρευνα της Δίωξης για χρήστες του διαδικτύου που προσέβαλαν τη μνήμη του παιδιού

Μικρή Άννυ: Έρευνα της Δίωξης για χρήστες του διαδικτύου που προσέβαλαν τη μνήμη του παιδιού

Υπήρξαν περιπτώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, όπου κάποιοι έκαναν σχόλια ακόμα και υπέρ του παιδοκτόνου ή «αστειεύονταν» με τον τρόπο που εξαφάνισε την σορό του παιδιού του ο 27χρονος Βούλγαρος

Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ άρρωστοι. Μετά τους άθλιους χαρακτηρισμούς σε βάρος του νεκρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη από χρήστες του διαδικτύου που εντοπίστηκαν τότε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί νέα έρευνα για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου που αυτή την φορά δεν σεβάστηκαν την μνήμη ούτε της 4χρονης Άννυ και μάλιστα σχολίασαν με άθλιο τρόπο τον φρικαλέο τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της τον πατέρα.

Υπήρξαν περιπτώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, όπου κάποιοι έκαναν σχόλια ακόμα και υπέρ του παιδοκτόνου ή «αστειεύονταν» με τον τρόπο που εξαφάνισε την σορό του παιδιού του ο 27χρονος Βούλγαρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη έχει ήδη εντοπίσει τα ψηφιακά ίχνη τουλάχιστον τεσσάρων σχολιαστών, όμως η έρευνα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλοι που θα εντοπιστούν. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν σε κάποιες περιπτώσεις οι αστυνομικοί, είναι ότι κάποιοι «κατέβασαν» εγκαίρως τα σχόλια αυτά, πριν ολοκληρωθεί ο εντοπισμός των ψηφιακών ιχνών τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα