Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεροκάματο στο κυλικείο των φυλακών και προετοιμασία για… πανελλήνιες

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεροκάματο στο κυλικείο των φυλακών και προετοιμασία για… πανελλήνιες
Eurokinissi

Η νέα συνήγορος του καθ' ομολογία γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες. Δεν διευκρίνισε σε ποια σχολή στοχεύει να περάσει.

Πανελλήνιες εξετάσεις προετοίμαζεται να δώσει ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως έκανε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (20/02) η νέα συνήγορός του, Κατερίνα Μαυροειδή.

Ειδικότερα, η κα. Μαυροειδή, σε δηλώσεις της γνωστοποίησε ότι ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών και σε ερώτηση δημοσιογράφου επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος  ότι προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες. Δεν διευκρίνισε σε ποια σχολή στοχεύει να περάσει, ωστόσο εξαίρεσε τη Νομική.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα διακόπηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τις 28 Μαρτίου. Το δικαστήριο αρνήθηκε να δεχθεί αίτημα για αναβολή που υπέβαλε η κα. Μαυροειδή η οποία είπε ότι διορίσθηκε από τον κατηγορούμενο, στις 9 Φεβρουαρίου και ως εκ τούτου δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου αναφέροντας πως είναι “κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτων υποθέσεων” . Όπως είπε “δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δωθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών” είπε ο Εισαγγελέας ,την άποψη του οποίου δέχθηκαν και οι τακτικοί δικαστές.

Έτσι η διαδικασία προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων. Ένορκοι κληρώθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη. Σε αυτήν την δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ροξυ,για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα