Γλυκά Νερά: Για τις 28 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Για τις 28 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Dimitris Kapantais / SOOC

Η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την άγρια δολοφονία της συντρόφου του, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου. Το αίτημα αναβολής δεν έγινε δεκτό από την έδρα, καθώς αποτελεί "κακή πρακτική" σύμφωνα με τον Εισαγγελέα.

Για τις 28 Μαρτίου διακόπηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να δεχθεί αίτημα για αναβολή που υπέβαλε η νέα συνήγορος του κατηγορούμενου Κατερίνα Μαυροειδή η οποία είπε ότι διορίσθηκε από τον κατηγορούμενο, στις 9 Φεβρουαρίου και ως εκ τούτου δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου αναφέροντας πως είναι “κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτων υποθέσεων” . Όπως είπε “δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δωθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών” είπε ο Εισαγγελέας ,την άποψη του οποίου δέχθηκαν και οι τακτικοί δικαστές.

Έτσι η διαδικασία προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων. Ένορκοι κληρώθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραρακη. Σε αυτήν την δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ροξυ,για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα