Μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ τα ξημερώματα

Μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ τα ξημερώματα

Στο Μενίδι, οι άγνωστοι δράστες όταν εξερράγη η φιάλη προπανίου που είχαν και τράπηκαν σε φυγή-Στη Γλυφάδα, ήταν πιο έμπειροι φαίνεται και κατάφεραν να φύγουν με τις κασετίνες με τα χρήματα

Νέο μπαράζ χτυπημάτων διαρρηκτών με στόχο ΑΤΜ με την μέθοδο «PLOFKRAAK» σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική. Πρώτη απόπειρα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στο ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών, επί της Λεωφόρου Φιλαδελφείας.

Οι άγνωστοι δράστες παράτησαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή όταν η φιάλη προπανίου που είχαν μαζί τους εξερράγη δίχως να προκληθεί τυχόν τραυματισμός, ενώ η φιάλη βρέθηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς, που λίγο μετά έφτασαν εκεί.

Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα ακολούθησε δεύτερο χτύπημα στη Αττικής, αυτή την φορά από επίσης άγνωστους δράστες, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ, στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης 175, με την οδό Πρίγκηπος Πέτρου, στη Γλυφάδα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν την κασετίνα με τα χρήματα από ένα ΑΤΜ και να φύγουν με τη λεία τους, αφήνοντας πίσω τους ζημιές όμως τόσο στην είσοδο της επιχείρησης όσο και σε άλλα δύο διπλανά ΑΤΜ με το πρώτο που ανατίναξαν.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από τους αστυνομικούς και για τις δύο περιπτώσεις, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα