Μπαράζ εισβολών με αυτοκίνητα και κλοπές σε Πικέρμι και Ταύρο

Μπαράζ εισβολών με αυτοκίνητα και κλοπές σε Πικέρμι και Ταύρο
Εισβολή Ι.Χ. αυτοκινήτου σε παντοπωλείο στον Ταυρο. Eurokinissi

Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι δράστες εμβόλισαν με αυτοκίνητο και διέλυσαν ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ. Στη δεύτερη, εφόρμησαν σε παντοπωλείο, άρπαξαν χρήματα και τα κλειδιά φορτηγού της επιχείρησης και διέφυγαν με αυτό.

Παρά της εξαρθρώσεις συμμοριών, η μέθοδος των εισβολών σε επιχειρήσεις με αυτοκίνητα έχει γίνει νέα μόδα και αποτελεί και τον νέο μεγάλο πονοκέφαλο των Αρχών.

Τα ξημερώματα σημειώθηκαν δύο απανωτά χτυπήματα. Στις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες προσέκρουσαν με αυτοκίνητο και διέλυσαν το ΑΤΜ τράπεζας που ήταν τοποθετημένο στη πρόσοψη σουπερμάρκετ, επί της Λ. Μαραθώνος 4, στο Πικέρμι, το φόρτωσαν όπως ήταν σε άλλο όχημα και διέφυγαν με αυτό, εγκαταλείποντας το όχημα που χρησιμοποίησαν ως «πολιορκητικό κριό» στο σημείο.

Σαράντα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα, άγνωστοι εφόρμησαν σε παντοπωλείο επί της Λ. Πέτρου Ράλλη 16, στον Ταύρο και αφού διέλυσαν την είσοδο της επιχείρησης, εισήλθαν στο εσωτερικό της απ’ όπου αφαίρεσαν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά ενός φορτηγού της επιχείρησης που ήταν σταθμευμένο έξω από αυτή και διέφυγαν με αυτό, εγκαταλείποντας στο σημείο το όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν την είσοδο.

Για όλες τις περιπτώσεις ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία, δίχως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα