'Μπούκαραν' στο σπίτι ηλικιωμένης και την χτύπησαν ανηλεώς για 50 ευρώ

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα ο οποίος προειδοποίησε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην ιταλική πρεσβεία. Στο κτήριο της πρεσβείας έσπευσαν ο αρμόδιες αρχές και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν και να εντοπίσουν ενδεχόμενο ύποπτο δέμα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα ο οποίος προειδοποίησε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην ιταλική πρεσβεία. Στο κτήριο της πρεσβείας έσπευσαν ο αρμόδιες αρχές και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν και να εντοπίσουν ενδεχόμενο ύποπτο δέμα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο της ισόγειας μονοκατοικίας της στη Νέα Πέραμο και τη λήστεψαν με χρήση βίας

Αντιμέτωπη με δύο ληστές ήρθε μία ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Νέα Πέραμο, στις τρεις τα ξημερώματα.

Οι δύο άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν το παράθυρο της ισόγειας μονοκατοικίας της, εισήλθαν στο εσωτερικό της και κατευθύνθηκαν προς το υπνοδωμάτια της άτυχης 75χρονης, η οποία ξύπνησε και τους είδε ξαφνικά μπροστά της.

Οι αδίστακτοι ληστές δεν σεβάστηκαν τα χρόνια της ηλικιωμένης και άρχισαν να την χτυπούν για τους δώσει τα πραγματικά ελάχιστα χρήματα που είχε, δηλαδή μόλις 50 ευρώ! Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

ADVERTISING

Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, όμως, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE:

24Media Network