Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του νεαρού άντρα στο άλσος Χολαργού

Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του νεαρού άντρα στο άλσος Χολαργού
Αστυνο0μικοί ερευνυν το σημείο στο Άλσος του Χολαργού όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος νεαρός άνδρας την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Το θύμα φαινόταν να μη φορούσε ρούχα που παραπέμπουν π.χ. σε άστεγο, ερευνάται όμως η πιθανότητα του κινήτρου της δολοφονίας να είναι κάποια συναλλαγή ναρκωτικών που ενδεχομένως πήγε στραβά ή να έπεσε θύμα ληστείας

Άκαρπη παραμένει η μέχρι στιγμής προσπάθεια των Αρχών να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του άγνωστου άντρα λευκών χαρακτηριστικών μεταξύ 30-35 ετών, που έπεσε θύμα δολοφονίας νωρίς το πρωί μέσα σε αλσύλλιο στον Χολαργό επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Ο άντρας αυτός που δέχτηκε 5 μαχαιριές στον θώρακα από άγνωστο ή αγνώστους δράστες έγινε αντιληπτός νωρίς το πρωί από περαστικούς, λίγο πριν ξεψυχήσει από την αιμορραγία, αλλά και από μαθητές λυκείου της περιοχής που είχαν πάει εκδρομή στο άλσος. Περαστικοί και μαθητές σε κατάσταση σοκ, κάλεσαν την Αστυνομία. Σύντομα οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους μαθητές μπροστά από το φρικτό θέαμα και κλήθηκαν στο σημείο άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να ερευνήσουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, φαινόταν να μη φορούσε ρούχα που παραπέμπουν π.χ. σε άστεγο, ερευνάται όμως η πιθανότητα του κινήτρου της δολοφονίας να είναι κάποια συναλλαγή ναρκωτικών που ενδεχομένως πήγε στραβά και περισσότερο φως για αυτό αναμένεται να δώσει η νεκροψια-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν στο αίμα του θύματος υπήρχαν ίχνη ναρκωτικών.

Πρόσθετα, δεν έχει αποκλειστεί ως πιθανό κίνητρο η ληστεία, αφού στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε προσωπικά αντικείμενα. Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν ανακαλύψουν το πτώμα οι μαθητές, κάποιοι εξ αυτών ανέφεραν πως είχαν δει δύο άτομα να τρέχουν στο άλσος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα