Μυστήριο στον Υμηττό: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα, πλάι σε πιστόλι

Μυστήριο στον Υμηττό: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα, πλάι σε πιστόλι
Σε απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση από την δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου αλλά και σε ενίσχυση της αστυνόμευσης,αποφασίστηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,έως το Σάββατο,καθώς υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών ανέμων.Στιγμιότυπο από τα μέτρα σε μια από τις εισόδους του Υμηττού,στο αισθητικό δάσος της Καισαριανής,Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Την σορό του άντρα που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση εντόπισαν περιπατητές περίπου μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι που ειδοποίησαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής. Φουντώνουν οι υποψίες πως πρόκειται για τον αγνοούμενο αστυνομικό

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από ένα μακάβριο εύρημα στον Υμηττό από περιπατητές που ίσως δώσει δραματικές απαντήσεις σε ένα θρίλερ εξαφάνισης με αναπάντητα ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό δρόμο και στην περιοχή της “Κυρά Ελένης” στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση και δίπλα του ένα πιστόλι.

Σοκαρισμένοι οι περιπατητές ενημέρωσαν ένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Εκ πρώτης όψεως και λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η σορός είναι δύσκολο να απαντήσουν με βεβαιότητα για την ταυτότητα του νεκρού, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τα συνωδά στοιχεία να πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης Αντώνη Δημοτάκη που υπηρετούσε πριν την εξαφάνισή του στην ΥΜΕΤ και εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Καισαριανή, στα τέλη Απριλίου, από το οποίο έφυγε παίρνοντας μαζί του μόνο το πιστόλι του.

Για αρχή φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού που βρέθηκε δίπλα στην σορό, μήπως προκύπτει ότι όντως είναι το όπλο του εξαφανισμένου αστυνομικού και βεβαίως πέρα από την αναγνώριση ρούχων κλπ. από τους οικείους του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί και ταυτοποίηση DNA.

Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού σε Καισαριανή και Βύρωνα, ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα