Ν. Ερυθραία: Με καλάσνικοφ πυροβόλησαν οι κακοποιοί κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ

Ν. Ερυθραία: Με καλάσνικοφ πυροβόλησαν οι κακοποιοί κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ
Στιγμιότυπο από το σημείο της επίθεσης eurokinissi

Επίθεση κακοποιών κατά αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 7,62 χιλιοστών από πολεμικό τυφέκιο, ενώ οι δράστες πέταξαν ένα σακίδιο το οποίο έχει αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Από τύχη δεν πήραν χειρότερη τροπή τα γεγονότα, από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα ξημερώματα, στην Ν. Ερυθραία.

Αρχικά, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, δέκα λεπτά μετά την μία τα ξημερώματα, εντόπισαν την μοτοσικλέτα να κινείται επί της οδού Θησέως, χωρίς πινακίδες και με τους δύο επιβαίνοντες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αφού κρίθηκαν ύποπτοι τους κάλεσαν να σταματήσουν για να υποβληθούν σε έλεγχο.

Στην συμβολή των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα, ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα πολεμικό τυφέκιο, πιθανόν καλάσνικοφ και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς.

Αμέσως μετά πέταξαν ένα σακίδιο που είχαν μαζί τους και τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με κατεύθυνση τον Άγιο Στέφανο. Στην περιοχή κλήθηκαν ενισχύσεις και ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Από το σημείο έγινε συλλογή τριών καλύκων των 7,62 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική ανάλυση ενώ το σακίδιο, που ήταν άδειο, εστάλη και αυτό στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, μήπως εξαχθούν τυχόν γενετικά υλικά των δραστών ή αποτυπώματα. Ακόμα είναι δύσκολο να καταλήξουν οι Αρχές ποιος ήταν ο σκοπός των κακοποιών.

Την διερεύνηση του περιστατικού την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά από κάμερες ασφαλείας σε κτίρια της περιοχής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version