Νέα αστυνομική επιχείρηση για την εγκληματικότητα στα Εξάρχεια

Νέα αστυνομική επιχείρηση για την εγκληματικότητα στα Εξάρχεια
Επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια για ναρκωτικά Eurokinissi

Η επιχείρηση αφορά συνολικά την περιοχή των Εξαρχείων όχι μόνο πέριξ της Πλατείας και επικεντρώνεται στην εγκληματικότητα και την διακίνηση ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιχείρηση αφορά συνολικά την περιοχή των Εξαρχείων όχι μόνο πέριξ της Πλατείας και συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο σταθερού προγράμματος δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε ανάλογη επιχείρηση χθτο απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή των Εξαρχείων, από την Δίωξη, με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε., Ομάδων “Δράσης” και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Κατά τη διάρκεια αυτής συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ένας αλλοδαπός για κλοπή και ένας αλλοδαπός για διακίνηση κλεψίτυπων CD.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 16,3 γραμμαρίων. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 13 άτομα και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών 8 αλλοδαποί, για περαιτέρω έλεγχο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα