Νέα εισβολή με αυτοκίνητο αυτή την φορά σε στεγνοκαθαριστήριο

Νέα εισβολή με αυτοκίνητο αυτή την φορά σε στεγνοκαθαριστήριο
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε στεγνοκαθαριστήριο στην Άνοιξη και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο-Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να ανοίξει το κατάστημά του

Δεν έχουν τέλος οι εισβολές διαρρηκτών σε καταστήματα και επιχειρήσεις με εμβολισμούς των εισόδων από αυτοκίνητα. Πολλαπλάσια η ζημιά των ιδιοκτητών αφού πέρα από την απώλεια τυχόν χρηματικών ποσών έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ζημιές που αφήνουν πίσω τους οι αδίστακτοι διαρρήκτες.

Παρότι έχουν εξαρθρωθεί δύο συμμορίες που ακολουθούσαν αυτή την μέθοδο, τα περιστατικά όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά σημειώνονται νέα και σε καθημερινό επίπεδο.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σε στεγνοκαθαριστήριο επί της οδού Αγίου Δημητρίου 4, στην Άνοιξη, όπου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο στην είσοδο του καταστήματος και την διέλυσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης πήγε να ανοίξει το κατάστημά του και σε κατάσταση σοκ αντίκρισε τις ζημιές που είχε υποστεί…

Για την αστυνομία αποτελεί έναν πραγματικό πονοκέφαλο αυτή η νέα μόδα την οποία ξεκίνησαν σπείρες Ρομά και δεν αποκλείουν οι Αρχές να πρόκειται για τυχόν ασύλληπτα μέλη και συνεχιστές ή για μιμητές αυτής της πρακτικής, αδιαφορώντας πλήρως βεβαίως για την οικονομική καταστροφή που προκαλούν ακόμα και σε βιοπαλαιστές και ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε καταστροφές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα