Νέα επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Νέα επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια
Στιγμιότυπο από την οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, όπου το βράδυ της Τετάρτης (12/10) πυροδοτήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια σε μαγαζιά, διαλυμένο αυτοκίνητο στην οδό Τσιμισκή). Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Τουλάχιστον τρεις εφόρμησαν αντιεξουσιαστές εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Όλα άρχισαν περίπου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα αντιεξουσιαστών που βγήκε από το Πολυτεχνείο επιτέθηκε με πέτρες και βόμβες μολότοφ στην διμοιρία των ΜΑΤ στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων, η οποία μάλιστα έκλεισε για λίγη ώρα.

Ο δεύτερος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στην διμοιρία στο ίδιο σημείο και παράλληλα, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών που βγήκε από την οδό Διδότου, επιτέθηκε στην στατική διμοιρία της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Από τα επεισόδια δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, όμως η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις έγιναν συλλήψεις και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου και σε βάρος δύο 17χρονων.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα