Νέα περιστατικά οπαδικής βίας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα

Νέα περιστατικά οπαδικής βίας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα
Αστυνομικοί της ομάδας Δίας EUROKINISSI

Στην Χαλκίδα ένας οπαδός του Ολυμπιακού δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του. Στην Θεσσαλονίκη ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δύο ανήλικα αδέρφια.

Δεν έχουν τέλος οι βίαιες επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα. Το βράδυ της Τρίτης, θύμα οπαδικής βίας έπεσε ένας 41χρονος άντρας στην περιοχή της Ξηρόβρυσης Χαλκίδας, την στιγμή που ανέμενε στο αυτοκίνητό του, το ανήλικο παιδί του από το γυμναστήριο.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ξαφνικά δύο άντρες τον πλησίασαν πεζοί και ο ένας εξ αυτών που κρατούσε σφυρί στο χέρι, χτύπησε το αυτοκίνητό του και τον ίδιο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Αμέσως μετά την πράξη τους, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν δύο ακόμη άτομα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ίδιος δήλωσε στις Αρχές πως είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και πως η επίθεση σε βάρος του είχε οπαδικά κίνητρα. Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι και αποχώρησε.

Από τις έρευνες των Αρχών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες, εκ των οποίων ήδη εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας, ηλικίας 28 ετών και αναζητείται ο 34χρονος συνεργός του.

Στην Θεσσαλονίκη, σε περιστατικό που προηγήθηκε της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου, στην περιοχή του Χαριλάου, το περασμένο Σάββατο το βράδυ, στην περιοχή της παραλίας της Θεσσαλονίκης, δύο ανήλικα αδέλφια, 14 και 15 ετών αντίστοιχα, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων ατόμων που τους ζητούσαν να τους πουν τι ομάδα είναι και όταν κατάφεραν να πιάσουν τον 14χρονο, τον χτύπησαν με μανία στο σώμα και το κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και αιμάτωμα στο ήπαρ.

Η ζωή του ανήλικου σώθηκε την τελευταία στιγμή, όταν σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές ο πατέρας του που υπέβαλε την σχετική μήνυση, βγήκαν από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, υπάλληλοι και έτρεψαν σε φυγή τους δράστες. Για το περιστατικό διενεργούνται έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα