Νεκρό μεταφέρθηκε στο Θριάσιο ένα νεογέννητο μωρό

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "ΘΡΙΑΣΙΟ"  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ)  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "ΘΡΙΑΣΙΟ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ) (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Οι γονείς του μωρού το είχαν αφήσει στην 17χρονη να το προσέχει, όμως αρρώστησε και δεν το μετέφερε εγκαίρως στο νοσοκομείο-Αναζητούνται οι γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που επέφερε θάνατο

Ακόμα μια περίπτωση έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο από γονείς Ρομά. Αυτή την φορά, μία 17χρονη Ρομά από τον καταυλισμό του Ζεφυρίου, μετέφερε χθες το πρωί, ένα νεογέννητο κοριτσάκι μόλις δύο μηνών, νεκρό, στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία, και άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προσήγαγαν την 17χρονη για της πάρουν κατάθεση. Εκείνη τους είπε πως οι γονείς του μωρού, 30 και 37 ετών αντίστοιχα, της το είχαν αφήσει για να το προσέχει, όμως το μωράκι αρρώστησε βαριά και η 17χρονη, επί τρεις ημέρες που ήταν άρρωστο, δεν το μετέφερε εγκαίρως σε νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Εκείνη αφέθηκε ελεύθερη, αντιθέτως όμως σχηματίστηκε δικογραφιά σε βάρος των γονέων του αδικοχαμένου βρέφους, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που επέφερε τον θάνατο.

Πλέον, γίνονται αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των γονέων που έχουν διαφύγει και παραμένουν άφαντοι.

SHARE: