Νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων σε μάχη με τα ΕΚΑΜ

Νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων σε μάχη με τα ΕΚΑΜ

Στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας άνδρες των ΕΚΑΜ μπόρεσαν να εγκλωβίσουν δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων. Ακολούθησε μάχη και οι δύο δραπέτες τελικά έπεσαν νεκροί

Σε συμπλοκή ανδρών των ΕΚΑΜ με τους καταζητούμενους δραπέτες από τα Τρίκαλα σκοτώθηκαν και οι δύο δραπέτες, οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν σκοτώσει τον αστυνομικό στο Δίστομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δραπέτες είχαν εντοπισθεί αρχικά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Θέρμο. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν ξανά τις πρωινές ώρες της Τρίτης χάρη στις θερμικές κάμερες της ΕΛΑΣ. Ακολούθησε ένα ιδιότυπο κυνηγητό με τους δραπέτες πότε να χάνονται και πότε να εντοπίζονται ξανά.

Κάποια στιγμή, όπως εκτιμάται, οι δραπέτες χωρίστηκαν, με αποτέλεσμα οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ δηλαδή, να εγκλωβίσουν τους δύο δραπέτες.

Ακολούθησε σφοδρή συμπλοκή με πυρά εκατέρωθεν και τελικά οι δύο κακοποιοί έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι υπόλοιποι οι οποίοι προς το παρόν διαφεύγουν τη σύλληψη είναι τουλάχιστον τρεις, πιθανά και ακόμα περισσότεροι.

Τα στοιχεία λένε πως κινούνται προς τον Προυσό Ευρυτανίας.

Υπενθυμίζεται πως είχαν συμμετάσχει στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά εμπλέκονται  και στο θάνατο της νεαρής κοπέλας, της Κατερίνας, στα Ίσθμια.

Να σημειωθεί πως περίπου για μία εβδομάδα οι Αρχές "σάρωναν" την ορεινή Ναυπακτία όπου υπήρχαν βάσιμες υποψίες και πληροφορίες πως εκεί βρίσκονταν οι κακοποιοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεκρός αστυνομικός - Τον γάζωσαν δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Τραγωδία Ίσθμια: Με νεκροφόρα επιχείρησαν να διαφύγουν οι δράστες, μετά τη δολοφονία της 25χρονης

Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο και το αυτοκίνητο των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων

SHARE:

24Media Network