Νεκρός 19χρονος τουρίστας μετά από άγρια συμπλοκή στα Μάλια

Νεκρός 19χρονος τουρίστας μετά από άγρια συμπλοκή στα Μάλια

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της συμπλοκής στην περιοχή των Μαλίων της Κρήτης. 'Ενας νεκρός Βρετανός. Πανικός στην περιοχή. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς του. Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία (Pics)

Νεκρός βρέθηκε ένας 19χρονος Βρετανός στην περιοχή των Μαλίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 3 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο νεαρός ήταν τραυματισμένος, πιθανότατα από μαχαίρι ή σπασμένο μπουκάλι, ενώ τα κύρια τραύματα βρίσκονται στο θώρακα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός, μετά από συμπλοκή με 35 συμπατριώτες του στα Μάλια και ότι ο καβγάς ξεκίνησε, μετά από παρεξήγηση σε κεντρικό σημείο της πόλης.

 

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι δράστες και το θύμα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής.

Τα ξημερώματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα από τη συμπλοκή να πέσει νεκρός ο19χρονος τουρίστας.

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Ο τουρίστας είχε υποκύψει στα τραύματά του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του για την τραγική είδηση.

Αυτή την ώρα, γίνονται προσαγωγές Βρετανών στο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγο μετά τις 12.00 συνελήφθη και ο κύριος αυτουργός της άγριας δολοφονίας.

 

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα