Νότια Προάστια: Συνελήφθη 55χρονη που είχε επιτεθεί σε 4 μωρά με τα νύχια της

Νότια Προάστια: Συνελήφθη 55χρονη που είχε επιτεθεί σε 4 μωρά με τα νύχια της
Φωτογραφία Αρχείου

Η συλληφθείσα δεν παραδέχτηκε τίποτα αλλά αναγνωρίστηκε από τρία άτομα. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, πλησίαζε τα μωρά την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς και τα πλήγωνε με τα νύχια της.

Συνελήφθη η 55χρονη γυναίκα που προσήχθη χθες το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου από άντρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας για επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων και πρόκληση σωματικών βλαβών σε αυτά.

Η 55χρονη κάτοικος της περιοχής, που δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά να μην έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, δεν παραδέχτηκε τίποτα αλλά αναγνωρίστηκε από τρία άτομα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις τέτοιες επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους. Επέλεγε πάντα χώρους και ώρες όπου υπήρχε συνωστισμός, όπως σε καταστήματα και στο εμπορικό κέντρο της περιοχής, πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια και την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς πλήγωνε τα βρέφη με τα νύχια της…

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν.

Σε τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις αναγνωρίστηκε από μάρτυρες και γονείς. Κανείς δεν είδε να διαπράττει τις επιθέσεις, όμως όλοι έδωσαν μία κοινή περιγραφή για μία γυναίκα που αμέσως μετά τις επιθέσεις, πλησίαζε τους γονείς και τους έκανε παρατήρηση για το παιδί που έκλαιγε, δήθεν ότι το αφήνουν νηστικό ή ότι δεν το προσέχουν κλπ.

Καθώς η περιγραφή για την περίεργη αυτή γυναίκα με τις ασυναρτησίες ήταν κοινή σε τρία από τα τέσσερα περιστατικά, οι Αρχές θεώρησαν πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τις επιθέσεις, είχαν την περιγραφή της, παρακολούθησαν τον χώρο και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα με το που την είδαν.

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο ημέρες, όταν μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και κατήγγειλε, ότι από άγνωστη αιτία κι ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, ανακάλυψε εκδορές στα άκρα του μωρού της, οι οποίες όμως δεν ήξερε, πώς είχαν συμβεί.

Η ίδια δεν γνώριζε αν τις είχε προκαλέσει κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Στην αρχή, στην Αστυνομία δεν έδωσαν ιδιαίτερη βάση στην καταγγελία, μέχρι που το βράδυ της Τρίτης, προέκυψε δεύτερη, παρόμοια καταγγελία, όπου ένας πατέρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε πως ανακάλυψε στο σπίτι του, ότι το παιδί του έφερε εκδορές στα άκρα, ενώ είχε προηγηθεί βόλτα τους στο ίδιο εμπορικό κέντρο.

Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Όλοι τους όμως, όπως προαναφέρθηκε, βίωσαν την ίδια εμπειρία με την 55χρονη που μετά τις επιθέσεις τους πλησίαζε και τους έκανε παρατήρηση για την δήθεν πλημμελή φύλαξη του παιδιού τους.

Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικα και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με τις σε βάρος της κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα