Οι Πυρήνες ανέλαβαν την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη

Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της  Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει η οργάνωση για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας, απαντούν από την "Πειραιώς"

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη προ ημερών στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά.

Όπως τονίζουν με ανάρτησή τους σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο: "Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια γνωστή σε όλους γραφική , κορεσμένη και ταυτόχρονα γελοία πολιτική φιγούρα που ανά τα χρόνια κινείται στο (ακρό)-δεξιό φάσμα ανάλογα με τα συμφέροντα του. Ο νυν βουλευτής της ΝΔ δεν χάνει καμία ευκαιρία να προπαγανδίσει τις νεοφιλελεύθερες ιδέες του είτε βρίσκεται στα πολιτικά έδρανα, είτε σε κάποια εκπομπή,αφού είναι εθισμένος στην τηλεόραση ως τηλεπερσόνα .Όταν δεν πουλάει τις εθνικιστικές αερολογίες του (όπως τα βιβλία του πατέρα Πλεύρη), κάνει "δωράκια" 65 εκατομμυρίων ευρώ στις φαρμακοβιομηχανίες που εμπορεύονται την ζωή των ανθρώπων. Συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης , ως υπουργός υγείας το 2014, άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων , υπέρ των φαρμακοβιομηχανιών ευνοώντας ιδιαίτερα την εταιρία Novartis. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το όνομα της γυναίκας του φιγουράρει στην λίστα Λαγκάρντ, αποδεικνύεται ότι ο τηλεπλασιέ δεν αρκείται μόνο στις πωλήσεις βιβλίων.

Η ρητορική του βρίσκεται πάντα σε σύγκλιση με τις ιδέες του εκάστοτε κόμματος που ανήκει και πολλές φορές περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της καταστολής των αναρχικών. Παροτρύνει και δημιουργεί έδαφος για όξυνση των κατασταλτικών μέτρων σε όλα τα πεδία , από τις διάχυτες δρομίσιες μαχητικές εξεγερσιακές συγκρούσεις μέχρι και την περαιτέρω στρατιωτικοποίηση για τους έγκλειστους συντρόφους. (Επαναφορά φυλακών τύπου Γ, στέρηση αδειών κρατουμένων κλπ. )Αυτό το σκουπίδι ξέρει ότι οι αναρχικοί της πράξης είναι εχθροί του , όπως το ξέρουμε κι εμείς. Ξέρει , όπως δήλωσε και ο ίδιος , ότι φοβάται αυτούς που μάχονται με λύσσα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αυτούς που καταστρέφουν με σύμμαχο τους την φωτιά , όλα αυτά που πρεσβεύει. Ξέρει ότι οι αναρχικοί της πράξης δεν έκαναν ανακωχή με τη συνείδηση τους συνάπτοντας ειρήνη με τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε αρχικά ένα κομμάτι του αντιεξουσιαστικού χώρου. Αντιθέτως , συνεχίσαμε το μονοπάτι της διαρκούς αναρχικής επανάστασης διεκδικώντας τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Γι'αυτό άλλωστε και φοβάται".

ADVERTISING

Και συνεχίζει: "Ένας τέτοιος λαϊκιστής δεν θα μπορούσε να λείπει από την πολιτική ατζέντα της ΝΔ. Η εθνικο-πατριωτική αφήγηση του βρίσκει τόπο σε κάποια κοινωνικά στρώματα προσφέροντας του κοινωνική αποδοχή, διατηρώντας πάντα την κοινωνική συναίνεση που χρειάζεται για να συνεχίσει να διαφημίζει τις αηδίες του. Ο συγκεκριμένος τηλεβιβλιοπώλης έχει πάρει ξεκάθαρη θέση στον κοινωνικό πόλεμο και κάνει ευδιάκριτη την παρουσία του, αφού σαν φελλός που είναι επιπλέει στην επιφάνεια.Η  ΝΔ επενδύει στην αντι-αναρχική της εκστρατεία χρησιμοποιώντας ως εμπροσθοφυλακή τον Α.Γεωργιάδη, Μ.Βορίδη, τον Ν.Δένδια και ως κρυφή εφεδρεία τον Χ.Αθανασίου. Τα ονόματα αυτών των "σταυροφόρων" της αντ-επανάστασης  είναι στην λίστα του νέου αντάρτικου πόλης".

Πώς αντιδρά η Νέα Δημοκρατία;

Από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με την ανάληψη της ευθύνης του εμπρησμού του βιβλιοπωλείου του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την αήθη στοχοποίηση πολιτικών προσώπων - ”συμπτωματικά“ μόνο από το Κόμμα μας - οι αναρχικές ομάδες που ειδικεύονται στα “μπάχαλα“ είναι φανερό ότι προετοιμάζουν τους μελλοντικούς τρομοκράτες.

Επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι στην  Ελλάδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  η ασφάλεια του πολίτη και η ελευθερία του, δεν τελούν σε προστασία Κράτους δικαίου, αλλά γίνονται έρμαιο σε κάθε λογής γκρουπούσκουλα.

Για πολύ καιρό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ νόμιζε ότι η αδιαφορία για την εφαρμογή της νομιμότητας και η προστασία που παρείχε  στους δράστες βανδαλισμών, πυρπολήσεων δημοσίων συγκοινωνιών, καταστροφείς ακυρωτικών μηχανημάτων και διάφορων χάπενινγκ “επαναστατικής” γυμναστικής θα εκτιμηθεί από τους … ευεργετούμενους.

Παραγνώρισε βέβαια ότι έτσι βάζει την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα, δίνοντας σε ομάδες που κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας μια τεράστια ώθηση.

Αυτό προφανώς δεν το κατέγραψαν οι “κοινωνιολογικές έρευνες” της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους,  τις βίαιες διαδηλώσεις και τις λοιπές …αντισυμβατικές δράσεις (κλοπές σε σούπερ μάρκετ). 

Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί η Ελλάδα να γίνει μια ακυβέρνητη χώρα, επειδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Και ρωτά την Κυβέρνηση: Μπορείτε να προστατέψετε τους Έλληνες πολίτες; Πότε θα εφαρμόσετε σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής για την αντιμετώπιση των βανδαλισμών και των σοβαρών εγκλημάτων βίας; Θα εφαρμόσετε τους κανόνες νομιμότητας του Κράτους δικαίου ή με την ανοχή σας περιμένετε να εκκολαφτεί νέα γενιά τρομοκρατών;

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και θα δώσει πειστική νόμιμη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι η χώρα θα γίνει παιδική χαρά των βανδάλων και των καταστροφέων.

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει στους “γνωστούς - αγνώστους” και στους πολιτικούς τους προστάτες.

Καλούμε την κοινωνία των πολιτών και τα Κόμματα του δημοκρατικού τόξου να καταδικάσουν κάθε τέτοια συμπεριφορά που στόχο έχει την ίδια τη Δημοκρατία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκρηξη μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

SHARE:

24Media Network