Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν αδύνατο να μη ζητήσουμε την ορθή ποινική κατηγορία

Λουλούδια, κεριά και σημειώματα στο πεζοδρόμιο έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια όπου βρήκε το θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος
Λουλούδια, κεριά και σημειώματα στο πεζοδρόμιο έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια όπου βρήκε το θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος EUROKINISSI

"Ενήργησαν με χτυπήματα, τον κλωτσούσαν σε σπασμένα γυαλιά και στο πεζοδρόμια. Υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, να θεωρήσει κάνεις ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί ελαφρά;" τονίζει μία από τις δικηγόρους της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

«Ήταν αδύνατον να μη θελήσουμε την μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση» τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 η Χρύσα Πετσιμέρη, μία από τις δικηγόρους της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει το οπτικό υλικό που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, ότι «τον σκότωσαν στο ξύλο».

ADVERTISING

«Δεν ήταν αμέλεια του Ζακ. Ενήργησαν με χτυπήματα, τον κλωτσούσαν σε σπασμένα γυαλιά και στο πεζοδρόμια. Υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, να θεωρήσει κάνεις ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί ελαφρά; Ήταν πολλαπλές οι κακώσεις και επήλθε θάνατος» πρόσθεσε η κα. Πετσιμέρη.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη που εμπλέκονται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου προκειμένου, να αποδοθεί η ορθή ποινική κατηγορία κατά των αρχικών κατηγορουμένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζακ Κωστόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζακ Κωστόπουλος: Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση καταθέτει η οικογένεια

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Στο κενό έπεσε ο επανέλεγχος όλων των ιατρικών εξετάσεων

24Media Network