Οικογενειακή “επιχείρηση” διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στη Ρόδο

Οικογενειακή “επιχείρηση” διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στη Ρόδο
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συνελήφθηκαν από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου μητέρα και γιος για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Αναζητείται ο πατέρας.

Συνελήφθησαν σήμερα στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο Αλβανοί (24χρονος άνδρας και 46χρονη γυναίκα, γιος και μητέρα) ενώ αναζητείται ακόμη ένας 43χρονος, ο πατέρας της οικογένειας, επίσης Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 43χρονος που αναζητείται είναι παλιός γνώριμος των Αρχών στην Αθήνα και σεσημασμένος για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών και εμπρησμών σε καταστήματα.

Επιπρόσθετα, στην δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τέσσερα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από πολυήμερη αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι ο 24χρονος γιος της οικογένειας, παραλάμβανε και διαμοίραζε ποσότητες ναρκωτικών σε τρίτα πρόσωπα για λογαριασμό και παράλληλα με τον 43χρονο.

Οικογενειακή "επιχείρηση" διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στη Ρόδο ΕΛΑΣ

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας, οργανώθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας, σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε 24χρονος κατά την παραλαβή δέματος, από μεταφορική εταιρία, το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 191 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν τρία παραστατικά ταχυμεταφοράς χρημάτων συνολικού ποσού 6.788 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία όπου διέμενε τον 43χρονο και την 46χρονη, όπου παρουσία εισαγγελικού λειτουργού βρέθηκαν κοκαΐνη βάρους 411,8 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους ενός κιλού και 597 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα μαζί με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για το διαμοιρασμό των ναρκωτικών κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα