Ολονύχτιο θρίλερ με τον Αλκέτ Ριζάι και τους ομήρους

Ολονύχτιο θρίλερ με τον Αλκέτ Ριζάι και τους ομήρους
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΑΛΚΕΤ ΡΙΖΑΪ ( Κ ) (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) Eurokinissi

Συνεχίζεται η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι (Vid)

Ολονύχτιο θρίλερ με την ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα από τον αλβανικής καταγωγής κρατούμενο Αλκέτ Ριζάι.

Ο Αλκέτ Ριζάι κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, απαιτώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ριζάι κατάφερε, άγνωστο πως, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με τη βοήθεια τουλάχιστον δύο συγκρατούμενών του, να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Η περιοχή αστυνομοκρατείται, καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα.

Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Η ομηρία δεν έχει λήξει ακόμα, ενώ τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία του Αλκέτ Ριζάι με την εισαγγελία και την αστυνομία.

Από χθες τη νύχτα βρίσκεται στο Μαλανδρίνο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάριος Σκανδάμης, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και ενημερώνοντας τον υπουργό, ενώ κλήθηκαν να παρουσιαστούν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι χθες βρίσκονταν εκτός υπηρεσίες.

Ο χώρος της φυλακής έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενισχυμένες με άνδρες των ΕΜΑΚ από την Πάτρα και την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκέτ Ριζάι, μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, τον Φεβρουάριο του 2009, είχαν αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη εκ νέου σε εξοχική κατοικία του Άνω Σουλίου Μαραθώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα